1 – 3 vik. Rekryterare / administratör till Kvalitetsäkring och bemanning 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Bemanningsenheten, central administration, har i uppdrag att rekrytera vikarier för vård och omsorgspersonal till samtliga verksamheter inom socialförvaltningen. Enheten har även i uppdrag att vara ett stöd till enhetschefer i schemaläggning och ekonomi. I Bemanningsenheten finns tillsvidare anställd poolpersonal för akuta behov på verksamheterna.

Arbetsuppgifter

Du är socialförvaltningens ansikte utåt för arbetsökande. Som rekryterare hanterar du ansökan till vikariat och har i uppdrag att genomföra registrering- och informationsträffar med våra vikarier. Som rekryterare kommer du i första hand arbeta med rekrytering i rekryteringsprogrammet Timecare pool. Du personalplanerar poolpersonal ut till verksamheterna både kort- och långsiktigt. Andra program som du kommer att arbeta i dagligen är Visma personalsystem och Timecare planering. Du granskar och tillstyrker poster i Personec P för utbetalning av lön för vikarier. Du kommer ha nära kontakt med vikarier och poolpersonal samt daglig samverkan med t ex enhetschefer, personalenhet. Kontakter med andra myndigheter förekommer tex migrationsverket, skattemyndigheten. Du kommer ge stöd till verksamheterna i uppgifter som rör främst semesterrekryteringen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och har gymnasial/eftergymnasial utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig inom personaladministration och ekonomi. Du är intresserad av rekrytering och personalplanering. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av att hålla i introduktioner både enskilt och i grupp, kunskap i office programvaror är meriterande. Erfarenhet av att arbeta i aktuella programvaror är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid maj – augusti 2018

Lön:

Månadslön

Gällivare Kommun tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden.

Upplysningar

Enhetschef Maria Andersson, 0970-818 927
vik enhetschef Ulrika Johansson, 0970-818 984
Fackorganisation Vision *, 0970-818000

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-04-29
Referensnummer: S 134/2018

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Arbetsgivare

Gällivare kommun

Tingshusgatan 8-10
982 81 Gällivare
Tel: 0970-818 000 vx

Antal tjänster

3

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-04-29
AMS-ID: 7652133

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.