1st line support 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Växeltelefonist

Är du serviceinriktad, flexibel och social? Detta är tjänsten för dig som vill arbeta extra vid sidan av studierna, samt heltid i sommar. Låter detta som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan till oss, redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Luleå

Omfattning: Deltid/timmar främst på dagtid

Arbetsbeskrivning

Som konsult hos Randstad kommer du att jobba mot flera av våra kunder efter deras behov, allt från växeltelefonist till receptionist och administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier.

Datakunskaper i kontorsstödsprogram.

Gymnasieutbildning eller likvärdig.

Mycket goda kunskaper i svenska då majoriteten av alla kontakter sker med svenska kunder.

Goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Meriterande

Jobb som innefattar personliga kontakter, växel/ receptionist eller liknande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmågan att dels kunna arbeta självständigt och dels gemensamt med ett team – för att få arbete trivsamt och effektivt. Vi tror även att du kan prioritera ärenden och hantera information om bland annat personuppgifter och verksamhetsområden.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Antal tjänster

1

Adress

Randstad AB, Stationsgatan 36, 97232 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Randstad AB, Stationsgatan 36, 97232 LULEÅ
Senaste dag: 2019-02-01
AMS-ID: 8094397

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.