2 Heltidstjänster som personlig assistent till kund i Luleå 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 

Vad kan Frösunda erbjuda mig?

* Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
* Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Vi erbjuder dig att ta ansvar
* Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

 

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en assistent till vår kund i Luleå. Kunden är en man som är rullstolsburen som gillar att vara utomhus och på aktiviteter. Arbetet rör sig om en schemarad på cirka 80-100% med start så fort som möjligt. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, kvällar och helger. Vi har även behov av timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro.  Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Körkort är ett plus men inget krav.

För oss är det meriterande med utbildning men inget krav. Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, visa engagemang och din empatiska förmåga är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Du bör vara rökfri då vi har rökfri arbetsdag.

Tjänsten tillsätts snarast och möjlighet finns att ett timvikariat går över till en bestående schemarad.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Antal tjänster

2

Adress

Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå
Senaste dag: 2018-08-23
AMS-ID: 7840311

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.