2 Specialpedagoger Elevhälsan 12 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Centrala elevhälsan stödjer skolorna i arbetet att främja elevers lärande, hälsa och utveckling. Uppdraget är främst att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. I den centrala elevhälsan arbetar idag kurator, psykolog, specialpedagog, skolsköterska och läkare.
Elevhälsan har beviljats statsbidrag för personalförstärkning 2018 och därför söker vi nu ytterligare två specialpedagoger på 100%. En av dessa två kommer att kunna erbjudas anställning tillsvidare.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Centrala elevhälsan på Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun, söker Dig som är specialpedagog alternativt speciallärare och vill bidra med att utveckla Elevhälsans specialpedagogiska arbete. Vårt uppdrag är i första hand att arbeta med främjande och förebyggande insatser både centralt och lokalt ute på skolorna. Du kommer till stor del att samarbeta med skolkuratorer, skolsköterskor och skolpsykolog inom Elevhälsan. I uppdraget som specialpedagog kommer du att ingå i team med spetskompetens men du kommer även att arbeta självständigt. Ett flexibelt förhållningssätt är en förutsättning för att klara av uppdraget. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara stödjande för rektorer och pedagoger i deras arbete. Du kommer även att arbeta med att genomföra pedagogiska kartläggningar, utredningar och bedömningar samt handleda pedagoger och arbetslag.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är examinerad specialpedagog alternativt speciallärare och har lärarlegitimation med behörighet för grundskola eller gymnasium.

Du har erfarenhet av att arbeta i elevhälsoteam, av arbete med att utforma extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram. Du har erfarenhet av att genomföra kartläggningar, utredningar och bedömningar inom läs-, skriv och matematikområdet. Erfarenhet av arbete med it- verktyg i undervisningen, tal- och språk, nyanlända elever och/ eller särskola är meriterande. Du har erfarenhet av att handleda pedagoger och arbetslag. Du har ett stort engagemang, är samarbetsvillig, drivande och kan fatta beslut.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Elevhälsan, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Elevhälsan, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN
Senaste dag: 2018-05-27
AMS-ID: 7703737

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.