2 tjänster i Orderhantering på c / o Gerd 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Nu söker vi er som vill arbeta heltid hos oss på c/o Gerd. Det är högt tempo i c/o Gerds orderhantering och därför krävs det att du är ordningsam och förstår svenska i både tal och skrift. Du kommer packa allt från webborders till privatpersoner, företagspaket och pallar till våra större kunder. Det är roligt att arbeta här – Vissa dagar kan produktionen komma att göra anspråk på dig eller så hugger du in i efterproduktion. Du kommer även att svara i telefon och på mail i vår kundservice samt ta emot kunder i vår fabriksbutik- därför är det viktigt att du tycker det är roligt att serva kunder personligt.

Vi söker dig som har noggrannhet, positivt sinne och har lätt för team work. Då vi är ett hälsoföretag så ser vi gärna att du tycker det är viktigt att ta hand om dig själv.

Vi tillverkar naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Vår vision är att göra skillnad för natur, djur och människa och erbjuda högkvalitativa produkter.

Antal tjänster

1

Adress

NATURE COSMETIC GROUP OF SWEDISH LAPLAND AB, Hantverkargatan 25, 96232 JOKKMOKK

E-post för ansökan

sofia@careofgerd.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: NATURE COSMETIC GROUP OF SWEDISH LAPLAND AB, Hantverkargatan 25, 96232 JOKKMOKK
Senaste dag: 2019-03-30
AMS-ID: 23098212

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.