2 undersköterskor medicin / rehabilitering Piteå sjukhus 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Piteå sjukhus
Referensnummer: 196710

Om arbetsplatsen

Medicin- och rehabkliniken har fem somatiska vårdavdelningar samt enheter för paramedicin, öppenvårds rehabilitering, hemodialys, specialistmottagning och behandlingsenhet. Samanlagt finns 300 medarbetare. Vi arbetar efter klinikens värdegrund som ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete. Hos oss erbjuder vi dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i enheternas fortlöpande utvecklingsarbete.

Avdelning 3A är en viktig del i Piteå närsjukvårdsområdes palliativa vård. Enheten har totalt 19 vårdplatser, 11 platser är internmedicinska, där vårdas patienter med exempelvis infektioner, hjärt- och lungsjukdomar. 8 platser är trygghetplatser för patienter anslutna till den palliativa verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du får ett utmanande, variationsrikt och utvecklande arbete med internmedicin och palliativ vård. Genom att arbeta på ett mindre sjukhus får du vara en del av stark gemenskap, kompetens och drivkraft. Vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas på arbetsplatsen. Hos oss får du arbeta i en trivsam miljö med stimulerande arbetsuppgifter. Enheten arbetar med ständigt pågående förbättringsarbeten som utgår från patienternas behov och säker evidensbaserad vård.

Vi kan erbjuda dig:
– Microutbildningar för kompetenshöjning inom internmedicin och palliativ vård
– Fantastiska kollegor med hög kompetens
– Delaktighet i utvecklingsarbete
– Kvalitetssäkrad introduktion
– Egen kompetensutvecklingsplan Tjänstebeskrivning
2 tjänster som undersköterska.
Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter omfattar omvårdnad av patienter så som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, att assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med krav att du har läst kursen akutsjukvård 200p eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser som likvärdig. Erfarenhet inom internmedicin eller palliativ vård är meriterande.

Erfarenhet
Vi söker dig som trivs i din yrkesroll, som är engagerad och har ett genuint intresse för människor. Som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först.  Du ska kunna arbeta självständigt men även trivas med att vara en del av ett team och ha förmågan att relatera till dina kollegor på ett lyhört sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kom och bli en del av vårt härliga team! Systemkännedom i journalsystemet VAS är meriterade. Förmågan att uttrycka sig i tal och skrift i svenska är ett krav.

Anställningsfakta

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, dag-, kväll- och helgarbete, 100 %. Vi har en deltidsmodell vilket innebär en möjlighet att periodvis kunna söka ned i tjänstgöringsgrad om önskemål finns.

Tillträde enlig överenskommelse.

Vill du veta mer?

Kontakta enhetschef Therese Lindström Bodin 0911-751 38, 072-248 73 48
Therese.lindstrom-bodin@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Kommunal Agneta Andersson, 0911-750 05 agneta.andersson@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-01-31

Antal tjänster

2

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8094581

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.