2 Vaktmästare / anläggningsarbetare 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Fritidsenheten söker två vaktmästare/anläggningsarbetare med placering vid Camp Gielas och tillhörande fritidsanläggningar.

Dina arbetsuppgifter består till stor del av att hålla kommunens anläggningar och maskiner i gott skick. Detta innebär främst fastighetsskötsel. Ditt arbete kräver att du har god planeringsförmåga, är flexibel, en problemlösare samt att du kan fatta nödvändiga beslut. Du ska sätta upp, förbättra och följa rutiner efter verksamhetens behov och uppsatta mål. Tillsammans med arbetsgruppen men ibland i egen regi, allt för verksamheternas bästa.

I dina arbetsuppgifter ingår även att du har datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetet är säsongsbetonat vilket innebär att vissa perioder är mycket intensiva. I tjänsten kan det också förekomma helgarbete eller beredskap under högsäsong.

Vi söker en medarbetare som gillar en varierad vardag och vill vara en del av ett drivet arbetslag. Ett högt tempo och förändringar som sker snabbt är inget som är främmande för dig. Du måste vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera med andra. Ditt synsätt är positivt med framåtanda och du kommer ofta med nya idéer för att förbättra och effektivisera ditt arbete.

Önskvärda kvalifikationer och utbildningar är erfarenhet av fastighetsskötsel. Meriterande är förarbevis för hjullastare- och grävmaskin samt körkort för lastbil.

Tillträde till tjänsten under maj månad eller enlig överenskommelse. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning som sedan kan övergå i en tillsvidareanställning. Vi kommer att sätta stor vikt på dina personliga egenskaper.

Antal tjänster

2

Adress

Arvidsjaurs kommun, Storgatan 13, 93381 ARVIDSJAUR

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Arvidsjaurs kommun, Storgatan 13, 93381 ARVIDSJAUR
Senaste dag: 2018-04-08
AMS-ID: 7616402

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.