2 X Butikssäljare till Colorama Luleå 19 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

OM OSS

Colorama är Sveriges största färgfackhandel med över 170 butiker runt om i landet. Vi säljer förändring och förnyelse av boendets alla ytor. Det vill säga färg, tapeter, golv, kakel, klinker, mm till både proffs och hemmafixare. För den som behöver lite extra hjälp finns våra experttjänster; fasadexpert och inredningsexpert. Självklart hjälper vi även våra privatkunder med förmedling av proffsmålare om så önskas.

OM TJÄNSTEN

Vi söker butikssäljare med ett stort intresse för förändring och förnyelse av boendets alla ytor, tillsammans med dina kollegor ser ni till att butiken är inspirerande och välfylld med varor.

Du har känsla för service och är duktig på att utveckla goda kundrelationer. Du kommer att vara aktiv på alla avdelningar i butiken och få kunskap kring hela vårt sortiment, visstidsanställningen kommer i huvudsak att arbeta med färgsegmentet då anställningen är under högsäsong för utomhusfärg.

För den tillsvidareanställde som har intresse och kunskap om sociala medier och marknadsföring så finns även möjligheter för rätt person att fördjupa sig mer.

DIN PROFIL

Du har ett naturligt utåtriktat sätt med en säljande personlighet, du ska ha en utpräglad känsla för service och kundorientering. I vårt säljteam behöver du vara flexibel, prestigelös och en bra lagspelare, för oss är det viktigt att du passar in i teamet och att samarbetet fungerar bra.

Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Grundläggande matematiska kunskaper är ett krav. Branschvana och erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

VI ERBJUDER

Vi jobbar med löpande urval så vänta därför inte med din ansökan, dock senast 31/3-2018. Skicka per mail din CV samt personligt brev märk mailet med ”Butikssäljare” till mats.ly.lulea@colorama.se.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Mats Lyngmark 0920-201227 eller mats.ly.lulea@colorama.se

Antal tjänster

2

Adress

Colorama, , 97334 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Colorama, , 97334 LULEÅ
AMS-ID: 0018-117635

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.