3 St Personliga Assistenter till Barn, tillsvidare 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker 3 st personliga assistenter från -deltid till heltid med varierande arbetstider dvs dag, kväll, helg och även dygn (blandat). Barnet är precis beviljat mer tid personlig assistans varför vi just nu arbetar med att bygga upp ett nytt superviktigt, livsviktigt och spännande arbetslag! LSS- Personlig assistent till ett barn innebär att vara till stöd och hjälp i vardagen och livets alla moment. Du hjälper till med bland annat personlig hygien, förflyttningar, måltider, fritidsintressen, motivera, aktivera och uppmuntra. Du hjälper till under skoldagen på fritids och under fritiden. Du tycker om att ta egna initiativ där du hittar på olika aktiviteter med barnet efter skoldagen. Man arbetar mestadels två personer, dubbelbemannat. Pälsdjur finns i hemmet. Önskvärt om du är rökfri.

Du som söker har erfarenhet eller utbildning i arbete med barn eller liknande bakgrund. Du får gärna vara utbildad USKA eller PA utbildad men din personliga lämplighet värderas högt. Du är glad, positiv, lugn och ser möjligheter i precis allt. Du är en lagspelare och tycker att det ska bli fantastiskt att få vara med i uppbyggnaden av ett nytt arbetslag! Du tycker om att ta egna initiativ och hittar mer än gärna på olika lämpliga aktiviteter och utflykter.
Du är lugn, samlad och handlingskraftig då barnet har epilepsi och behöver att de personliga assistenterna kan bevara lugnet och finnas tätt intill som ett tryggt stöd. Barnet är världsnyfiken, tycker om sport, fordon, bada och friluftsaktiviteter. Ett plus i kanten om du tycker om ”skoterlivet”/ natur.

Boden ganska centralt, Bra bussförbindelser. Barnet bor i hus med familj går i skola på dagtid, ibland fritids.

Antal tjänster

3

Adress

Prima Assistans i Norr AB, Smedjegatan 5, 97233 Luleå

E-post för ansökan

camilla@primaassistans.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Prima Assistans i Norr AB, Smedjegatan 5, 97233 Luleå
Senaste dag: 2018-04-30
AMS-ID: 22268469

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.