4 Målare till Voullerims Måleri AB 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vuollerims Måleri AB är ett företag som är etablerat sedan fyrtio år tillbaka. Nuvarande ägare, Lars Lundström, tog över företaget sommaren 2005. Vuollerims Måleri utför allt inom måleribranschen, byggnadsmålning, och Industri- rostskyddsmålning och har en gedigen erfarenhet inom blästring, måleri och tapetsering. Med många års erfarenhet inom detta har vi utvecklats till ett av de ledande rostskyddsföretagen i Norrbotten.
Vi använder oss av kvalitets och miljösystem enligt ISO 9001 och 14001. Företaget är medlem i MÅLERIFÖRETAGEN och är auktoriserade inom rostskyddsmålning.
Våra leverantörer har vi valt med noggrannhet för att få snabba leveranser, samt hög kvalitet.
Kvalité, tidsplaner och resultatet på utförda arbeten är för oss av stor vikt för att kunna bibehålla vårt goda rykte .
Det ger oss nöjda och återkommande kunder. Vill du bli en av oss?

Vi söker fyra duktiga målare till ett varierande jobb, i en glad och engagerad arbetsgrupp.

I din roll som målare hos oss erbjuds du ett varierande arbete där dina arbetsuppgifter består av renoveringar, nybyggnationer och att arbeta med stora som små projekt hos både företagskunder och privatkunder. Arbetsuppgifterna består av målning, sprutmålning och blästring.
För tjänsten som målare ser vi gärna att du är utbildad målare på minst gymnasienivå eller annan motsvarande vuxenutbildning och har avslutat din lärlingstid alternativt har erfarenhet av yrket.
För att passa in i vårt team är du målinriktad med hög kvalitetsmedvetenhet och servicekänsla. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du även kan planera dina dagar och arbeta självständigt när det krävs. Som person bidrar du med positiv energi, hög arbetsmoral och har inga problem med att fatta egna beslut och att komma med egna initiativ till lösningar.
Arbetet sker i Jokkmokks kommun, boende kan ordnas vid behov.

Krav

•Erfarenhet av målning, sprutmålning och blästring.
•B-Körkort

Meriterade

-ESA 14
-SSG
-Yrkesbevis
-Liftutbildning
-Ställningsutbildning
-Utdrag ur belastningsregistret (många arbeten är säkerhetsklassade och utdrag ur belastningsregister/säk.kontroll görs på dessa jobb).

Anställningsform:
Tjänsten är under 5-6 månaders anställning på heltid med tillträde enligt ök.

Ansökan:
I denna bemanningsprocess samarbetar vi med Ponto Rekrytering och Bemanning. Du är välkommen att söka tjänsten via deras hemsida www.ponto.nu.
Kontakta gärna ansvarig Janakie Öhlund, janakie.ohlund@ponto.nu alt 070-324 34 00 om du har frågor om tjänsten. Urval kommer att ske löpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.
Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.
Vi är bäst för dig!
#Nr1avtryckenergibryrossom
Välkommen med din ansökan!

Krav

Körkort

* B (Personbil)

Antal tjänster

4

Adress

Ponto AB, Bergviksgatan 11 D, 97331 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: Ponto AB, Bergviksgatan 11 D, 97331 LULEÅ
Senaste dag: 2018-04-30
AMS-ID: 7650883

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.