50% Enhetschef 50% Medicinsk sekreterare 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker en Enhetschef/Medicinsk sekreterare
Arbetsplats: Medicinkliniken Kiruna
Referensnummer: 195852

Om arbetsplatsen

Kiruna är en kommun med framåtanda som är under utveckling inom många områden bland annat gruvnäringen och rymdforskning. Dessutom kommer delar av staden att flyttas men närheten till naturen kommer alltid att finnas kvar. Här tar du dig lätt till fjällen om du vill åka skidor, skoter eller om du vill fiska eller jaga. På en och en halvtimme är du i Stockholm med flyg om du vill lämna lugnet vi bjuder på. Vill du besöka Norge så är inte det heller längre bort än ett par timmar. Från det mäktiga Torneträsk flyter Torneälven mot Bottenviken och gränsar mellan Sverige och Finland.

Arbetsplatsen tillhör närsjukvården. I närsjukvårdens uppdrag ingår att hålla samman och koordinera insatserna i den hälso- och sjukvård som behövs ofta och av många. Arbetet sker i nära samverkan med övriga vårdaktörer i Regionen och kommunerna. Verksamhetsområden i närsjukvården är internmedicin/rehabilitering, primärvård, närpsykiatri och akut omhändertagande.

Vi söker enhetschef till medicinska sekreterare på medicinkliniken i Kiruna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta till 50% som enhetschef över de medicinska sekreterarna. Där du kommer att leda, organisera och utveckla verksamheten för din enhet. Du har utöver personalansvar även ansvar för ekonomi och arbetsmiljö. Du ingår i ledningsgruppen för medicinkliniken och är direkt underställd verksamhetschef. I ditt uppdrag ingår att tillsammans med ledningsgruppen och dina medarbetare styra enheten mot tydliga mål och ett arbetssätt med ständiga förbättringar.
 
Du kommer också att arbeta som medicinsk sekreterare med arbetsuppgifter som patientdokumentation och journalhantering. Fungera som användarstöd till övriga medarbetare. Du bör vara väl förtrogen med VAS men även kunna hantera andra dataprogram som användare samt kunna plocka ut statistik för verksamheten på begäran.  En viss del av tjänsten ingår det även administrativt stöd till Närsjukvårdschefen.

Din bakgrund

Vi söker dig med läkarsekreterar- /vårdadministratörsutbildning eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper i VAS journalhantering, svenska språket och i medicinsk terminologi. Diagnoskodarutbildning är meriterande men inget krav.
Vi ser att du har goda ledaregenskaper och är bra på att samarbeta. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar på ett självständigt och strukturerat sätt.  Du arbetar målinriktat tills resultat nåtts.

Anställningsfakta

Anställningen är ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år med möjlighet till förlängning, med tillsvidareanställning som medicinsk sekreterare.
 
Anställningen är heltid, dagtid.
 
Vi har friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid.
 
Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Vill du veta mer?

Verksamhetschef, Lena Niemi 0980-73402
 
Vi undanber vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vision, Ann-Sofi Gustafsson 0980-733 63
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-30

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Kiruna sjukhus, 97189 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Kiruna sjukhus, 97189 Kiruna
Senaste dag: 2018-04-30
AMS-ID: 7668409

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.