6 Undersköterskor tillsvidare på 60 – 100% på Gullvivan och Källbacken 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Älvsbyn är Norrbottens pärla.

I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

1 Undersköterska 100 % till Gullvivans särskilda boende/korttidsboende
1 Undersköterska 80 % till Gullvivans särskilda boende/korttidsboende
1 Undersköterska 70 % till Gullvivans särskilda boende/korttidsboende
1 Undersköterska 60 % till Gullvivan korttidsboende/särskilda boende
2 Undersköterskor 84 % till Källbackens korttidsboende

Gullvivans särskilda boende och korttidsboende är beläget i Nybergahuset. Gullvivans särskilda boende består av 6 boendeplatser där två av lägenheterna är parboende. Gullvivans korttidsboende består av 7 platser som tar emot personer från hemmet för avlastning, från sjukhuset för bedömning/träning och för personer som väntar på en boendeplats. Gullvivans särskilda boende och Gullvivans korttidsboende samverkar dagligen utifrån hur behovet ser ut.

Källbackens korttidsboende är beläget i samma hus som Ugglans särskilda boende och hälsocentralen. Källbacken har 7 korttidsplatser där man tar emot personer från sjukhuset för bedömning/träning, personer från hemmet för avlastning samt personer som väntar på en boendeplats. Alla tre enheterna samverkar i schemaläggning och bemanning, du får därmed möjlighet att arbeta på dessa tre enheter.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg på samtliga ovanstående enheter.

Arbetsuppgifter

I undersköterskans arbetsuppgifter på korttidsboende ingår att arbeta vardagsrehabiliterande genom att stödja pensionärerna i de vardagliga aktiviteterna, och i den personliga vården och omsorgen för de som vistas på avdelningen. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter som till exempel träningsprogram och medicin hantering. Dokumentation är en viktig del i arbetet. Vi tillämpar ett salutogent förhållnings- och arbetssätt, med den enskilde pensionärens individuella behov i centrum.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som ger undersköterska kompetens samt kunskaper i det svenska språket för att kunna uttrycka sig muntligt och skriftligt. Demensutbildning är meriterande.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning med tillträde 2018-04-23 eller enligt överenskommelse.

Lön

Lönen är individuell, ange löneanspråk.

Ange i ansökan vilken av tjänsterna du ansöker, gärna i turordning.

Allmänt

Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan gör du via vårt rekryteringsverktyg HR-support som du hittar via www.alvsbyn.se/ledigajobb

Antal tjänster

6

Adress

Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 6
Län/Ort:
Adress: Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN
Senaste dag: 2018-04-01
AMS-ID: 7619037

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.