Account Manager 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Brinner du för både teknik och försäljning och vill vidareutvecklas i en internationell roll i vår spännande bransch? Presterar du som bäst i en dynamisk miljö med ambitiösa mål? I så fall kan vi erbjuda ett synnerligen utvecklande jobb i en global organisation där du får arbeta med några av våra mycket betydelsefulla kunder i Asien.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Rollen omfattar såväl vidareutveckling av våra befintliga affärer som att identifiera och bearbeta nya kunder och marknader inom Asien. Du deltar i hela säljprocessen och arbetar med att utveckla våra kundrelationer både på kort och på lång sikt. Detta omfattar hela kedjan från offertarbete, säljplanering, förhandlingar och kontraktskrivande till uppföljning.

VI ERBJUDER

• Deltagare I ett team med passion kund relationer samt expansiv affärsutveckling
• En arbetsplats känd för en öppen atmosfär I ett företag med engagerade och stolta medarbetare
• Utmärkta möjligheter för personlig utveckling och karriär
• Dynamisk arbetsplats på Esrange Space Center i Kiruna alternativt på vårt kontor i Solna

DEN DU ÄR IDAG

• Universitetsexamen, sannolik civilekonom, civilingenjör
• Ett affärsmässigt förhållningssätt i allt du företar dig
• En utpräglad fallenhet för att skapa långsiktiga relationer
• Erfarenhet av systemförsäljning, projektledning är ett plus men inte ett krav.

Din utbildnings- och yrkesmässiga bakgrund tillsammans med din förmåga att skapa och vidareutveckla interna och externa relationer kommer att betyda mycket för vår framgång.

PLACERINGSORT

Tjänsten är placerad på Esrange Space Center i Kiruna alternativt på vårt kontor i Solna och präglas av en öppen atmosfär med stolta och engagerade medarbetare. I jobbet ingår självklart också resor, framförallt till Asien. 

NÄSTA STEG

Är du intresserad av denna utmanande position i en spännande bransch och ett framgångsrikt företag? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi applicerar löpande rekrytering. För frågor vänligen kontakta Alf Öskog, +46703322170

 

WE HELP EARTH BENEFIT FROM SPACE SSC is a leading global provider of advanced space services with more than fifty years of experience. Since our start pioneering scientific rocket launches in northen Sweden, we have grown into a renowned, full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide.

Antal tjänster

1

Adress

SSC, Box 802, 98128 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

SSC

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: SSC, Box 802, 98128 Kiruna
Senaste dag: 2019-01-12
AMS-ID: 8048517

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.