Account Manager 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Goodyear Sverige AB söker en Account Manager Entreprenaddäck

Goodyear Sverige AB är ett av världens största däckföretag.

Goodyear Dunlop Tires Nordic är ett amerikanskt dotterbolag som marknadsför och säljer däck på den nordiska och baltiska marknaden. Vid det nordiska huvudkontoret i Stockholm arbetar ca 70 personer, av totalt 140 i Norden. Resterande personal arbetar med försäljning på fältet i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Läs mer på www.goodyear.com. Till den svenska organisationen, Goodyear Dunlop Tires Sverige AB, söker vi nu en OTR Account Manager.
I rollen som Account Manager bearbetar du nyckelkunder inom område Entreprenaddäck över norra Sverige. Du kommer arbeta mot bygg/anläggningsindustri, hamnindustri, gruvindustrin samt övriga kunder tex åkerier, entreprenadföretag och logistikbolag. Du kommer även att bearbeta befintliga och nya däckåterförsäljare inom norra Sverige. En stor del av tiden kommer att spenderas på fältet hos slutförbrukaren, där du driver hela säljprocessen från start till mål med uppföljningar och teknisk rådgivning.

Du arbetar mot mål och budget och rapporterar till vår Nordiska OTR manager. Tjänsten utgår från ett hemmakontor och resor samt övernattningar ingår i arbetet.

Vi letar efter dig som

• Meriterande är om du har erfarenhet av B2B-försäljning (tunga däck), från industri- eller fordonsbranschen
• Är självgående, har ett starkt driv och motiveras av att göra nya affärer
• Har minst gymnasieutbildning, gärna påbyggt med någon form av säljutbildning
• Arbetar strukturerat med Office-paketet och har erfarenhet av CRM-system
• Har goda kunskaper i engelska (produktutbildning, manualer kan vara på engelska) då vårt koncernspråk är engelska.
• Har körkort

Din personlighet

Vi lägger störst vikt vid ditt driv, ditt affärssinne och din förmåga att nå uppsatta mål. Branscherfarenhet är därför meriterande men inte avgörande. För att lyckas hos oss måste du vara van vid att jobba självständigt, samtidigt som du har förmågan och viljan av att vara en aktiv del av säljteamet och vårt Nordiska Commercial sales team. Vidare ser vi att du har ett starkt kund-och resultatfokus, du är ordningsam och strukturerad. Du har lätt för att fatta beslut och känner dig bekväm i förhandlingssituationer.

Vi erbjuder

Hos oss får du arbeta med världsledande premiumprodukter. Du får en spännande utmaning där du går in i en ny roll för att utveckla vår försäljning inom Entreprenaddäck. Som Account Manager hos oss har du både en stor frihet men också ett stort stöd från vår professionella organisation. I ett tätt samarbete med din manager och övriga teamet får du möjligheten att göra ett tydligt avtryck i vår affärsutveckling.
Hos oss kommer du att få möjlighet till full utväxling på din tävlings- och resultatorienterade personlighet. Vi erbjuder ett bonusprogram med kvartalsutbetalning, tjänstepension samt tjänstebil.
Samhörighet med resterande säljteam genom regelbundna möten och konferenser.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 15 maj 2019. Ansökan sker genom att du registrerar dig via annonsen på vår hemsida, bifoga CV och personligt brev.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Eriksson, Försäljningschef Goodyear på tfn 070- 3762696, fredrik_eriksson@goodyear.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare AnnaMaria Karlsson på Adecco.

Välkommen med din ansökan!

Sökord;
Goodyear, däck, försäljning, account manager, sälj, norra Sverige

Om jobbet

Region

Luleå i Norrbottens län

Kontaktpersoner

AnnaMaria Karlsson 073-684 71 99

 

Om ansökan

Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

• Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

 

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ
Senaste dag: 2019-05-14
AMS-ID: 8250994

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.