Account Manager gruv – och lastbilsdäck Kiruna / Gällivare 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Michelin söker nu en driven och proaktiv Account Manager B2B för våra entreprenad-, industri- och lastbilsdäck.

Du kommer ansvara för distriktet norra Sverige vilket är allt norr om Piteå, med tyngdpunkt på malmfälten. Detta är en fältbaserad tjänst och du utgår från hemmet, lämplig bostadsort för denna tjänst är Gällivare eller Kiruna.

Som Account Manager B2B är ditt huvudsakliga uppdrag att arbeta med vår ”fleet approach”. Du kommer att kartlägga, analysera och jobba med de stora entreprenad- industri och lastflottorna i ditt distrikt och erbjuda dem en hållbar, kostnadseffektiv och miljövänlig däcklösning. En del av detta arbete är att undersöka maskinparken genom att göra däckkontroller för att lära sig den bästa lösningen att erbjuda kunden. Du kommer också att upprätthålla affärsrelationer med redan befintliga kunder och upprätta och upprätthålla kontakt med återförsäljare. Som expert på våra produkter hjälper du våra kunder att välja rätt däck med rätt service, för att optimera däckanvändningen så det blir den mest ekonomiska men också bäst för miljön (genom lägre CO²-utsläpp och mindre utnyttjande av naturresurser). Det är viktigt för oss att du i denna roll tilltalas av vår mission; hållbar mobilitet.

Lär dig gärna mer om vårt hållbarhetstänk genom att titta på denna film: https://www.youtube.com/watch?v=8NnGGTwMgfc

Låter detta intressant ber vi dig snarast ansöka online med CV och personligt brev, sista ansökningsdag är 20:e januari 2019.

Vi vill att du ska fungera som VD i ditt distrikt och vara självgående och ansvarig för all verksamhet som gäller dina kunder. I utbyte får du mycket frihet att planera ditt arbete och dina resor. Det hjälper dig om du har arbetat med mer teknisk försäljning av en premiumprodukt och förstår begreppet värdebaserad försäljning. I denna roll jobbar du längsiktigt och och förhandlar oftast med VD eller inköpsorganisationen, det kräver professionalism och god presentationsförmåga

Vi förväntar dig att du är stark när det gäller att bygga relationer med kunder, organisera och ha möjlighet att strukturera din arbetsdag och ha en passion för att öka försäljningen och genomföra planer.

För denna roll kräver vi att du talar flytande svenska samt och engelska som är vårt koncernspråk. och vara en erfaren användare av Microsoft Office, särskilt Excel. Vi arbetar med Salesforce som CRM-system, så tidigare erfarenhet från detta är ett plus, men inte ett måste. Det här jobbet kräver resor och du måste vara beredd att spendera några nätter i veckan hemifrån.

Michelin erbjuder nyanställda Account Managers en mycket bra och professionell grundutbildning på 8 veckor där du kommer lära dig om däckets egenskaper och hur vi jobbar med försäljning. Denna utbildning genomförs innan du börjar arbeta på ditt distrikt och ger dig de kunskaper du behöver för att känna dig trygg när du börjar arbeta med dina kunder.

Michelin, det ledande däckföretaget, arbetar med att på lång sikt förbättra mobiliteten för varor och människor genom tillverkning och marknadsföring av däck och tjänster för alla typer av fordon, inklusive flygplan, bilar, cyklar / motorcyklar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och lastbilar.
Michelin erbjuder också digitala tjänster och publicerar reseguider, hotell- och restaurangguider, kartor och vägkartor. Michelin har sitt huvudkontor i Clermont-Ferrand, Frankrike, och är närvarande i mer än 170 länder, har 111 200 anställda och driver 67 produktionsanläggningar i 17 olika länder.
Michelin har ett R&D center som jobbar med forskning och utveckling, med verksamhet i Europa, Nordamerika och Asien. Oavsett om du tittar på vår mission, våra produkter eller våra anställda är Michelin ett företag som verkligen hjälper dig till en bättre väg framåt.

Besök vår hemsida för att upptäcka mer om oss www.michelin.com

Antal tjänster

1

Adress

MICHELIN NORDIC AB, Box 47175, 10074 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: MICHELIN NORDIC AB, Box 47175, 10074 Stockholm
Senaste dag: 2019-01-20
AMS-ID: 23016156

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.