Account Manager / Teknisk Säljare 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

VAD SÖKER VI?

Vi letar efter Account Managers med olika bakgrunder för att ytterligare stärka vårt regionala säljteam. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som teknisk säljare på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet. Till vårt team i Luleå med omnejd söker vi en Account Manager med ansvar för regionens installationskunder.

VILKA ÄR HILTI?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 75-årig historia, och ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 28.000 medarbetare i över 120 länder är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär.

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Som teknisk säljare kommer du att vara ute och besöka våra kunder för att ta reda på hur vi kan hjälpa dem. Du trivs lika bra på byggarbetsplats, industrilokal och gruvor som du gör på kundens kontor.

Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag. Ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du vår revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att vårda de goda relationerna med våra kunder samt att hjälpa dem hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov.

– Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt
– Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut
– Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster
– Du verkar i Luleå med omnejd vilket effektiviserar din vardag och skapar balans i livet

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

VAD ERBJUDER VI?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll, utomordentlig utbildning, egen bil full av verktyg samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team.

Vi kommer att ge dig stort eget ansvar, inklusive din egen portfölj av kunder, som kan vara allt ifrån professionella användare till inköpare, projektledare eller företagsledare. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.

VARFÖR SKA DU SÖKA?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

VI ÖNSKAR ATT DU

– Har branscherfarenhet och ett genuint tekniskt intresse. Försäljningserfarenhet är meriterande.
– Har en god kommunikationsförmåga, är strukturerad samt arbetar relationsskapande och målinriktat.
– Är van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team.
– Har en stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på byggarbetsplats.
– Har ett stort driv, är ansvarsfull och finner motivation i utmaningar.
– Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.
– Är bosatt i Luleåområdet.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samåkning där du får uppleva en Account Managers arbetsdag.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Sista ansökningsdag är den 17 februari. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Johan Hedlund på 070-6009750.

Intresserad av att få reda på hur Hilti arbeta med mångfald och inkludering? https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Antal tjänster

1

Adress

Hilti Svenska AB, ,

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Hilti Svenska AB, ,
Senaste dag: 2019-02-17
AMS-ID: 23096481

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.