Account Manager till Gjensidige 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker nu en driven och resultatinriktad Account Manager till Gjensidige i Luleå. Vi söker dig som vill ta ett nytt steg i karriären och driva på Gjensidiges utveckling. Vill du vara delaktig i denna resa? Skicka in din ansökan redan idag!

Som Account Manager kommer du främst arbeta mot Gjensidiges områden mäklarservice/affärsstöd. Denna enhet hjälper försäkringsförmedlare över hela landet. Arbetet blir därmed via e-post, telefon och personliga besök. Du kommer att bygga försäljning och arbeta med service mot Gjensidiges kunder. Tillsammans med kollegor kommer du att ansvara för tillväxt och lönsamhet för enhetens portfölj. Du kommer få möjlighet att i stor mån sätta din personliga prägel på arbetet.

På kontoret i Luleå arbetar ett tjugotal personer inom försäljning, kundservice, affärsstöd och mäklarservice. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i centrala Luleå, nära busstationen. På kontoret råder en hjärtlig och varm stämning och med ledorden Tydlighet, Delaktighet och Glädje driver vi kontoret till nya framgångar.

För att lyckas i tjänsten kommer du erbjudas en tjänst med attraktiv provisionsmodell och konkurrenskraftig lön. Du kommer även att få kontinuerlig utveckling i tjänsten. Tjänsten är på heltid. Startdatum för tjänsten är enligt överenskommelse.

Din profil

Vi vill att du som söker tjänsten som Account Manager antingen har tidigare kunskap om försäljning eller företagsförsäkringar. Du får gärna ha arbetat med administration i någon form sedan tidigare. Du kan även vara intressant från tjänsten om du arbetat i någon liknande bransch och saknar erfarenhet av just försäljning, men känner att du verkligen vill arbeta mer mot försäljning än du gör i dagsläget.

Vi tror att du har lätt för att skapa nya kontakter. Att göra affärer är något som du finner väldigt inspirerande och intressant. Service och tillgänglighet är något som kommer som en självklarhet för dig. Du gillar att leverera och är noggrann och strukturerad i ditt arbete. I denna tjänsten kommer det ställas höga krav på god samarbetsförmåga, stresstålighet och flexibilitet. Vi vill att du har en naturligt positiv inställning, ett stort intresse för människor och en nyfikenhet om att lära sig nya saker.

Känner du att du passar in på denna tjänsten? Då vill vi gärna höra från dig! Skicka in en ansökan redan idag. I denna tjänsten blir du direkt anställd av Gjensidige, men rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting. Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat har hittats. Har du funderingar kring tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-02-25
AMS-ID: 8116654

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.