Account Manager till Telia SoHo och SME nykundsteam 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om Tjänsten

I din roll som Account Manager på Telia nykundsteam kommer du att bearbeta både nya och nygamla kunder. Du kommer ansvara för att driva hela säljprocessen i segmentet företag med mellan 30-200 anställda. Som Account Manager på Telia jobbar du långsiktigt och med hjälp av att skräddarsy bästa möjliga lösning skapar du ett värde för dina kunder. Du erbjuder hela Telias både produkt- och tjänsteportfölj. Du kommer att vara en del av ett starkt team med bra gemenskap, god laganda och där alla strävar åt samma håll.

Din Profil

Vi söker dig som:
Har gymnasiekompetens Gärna har någon form av eftergymnasial utbildning
Arbetat med B2B-försäljning i minst 2 år
Tar eget ansvar över både kunder och att planera upp ditt vardagliga arbete

Övrigt

Vi tror att du har gedigen erfarenhet som Account Manager, fältsäljare eller nykundssäljare och är duktig kommunikativt för att få fram ditt budskap och skapa förtroende. Du har god förståelse för IT/Teknik/Telefoni och förstår på så sätt kundens behov. Detta är ett tillfälle att arbeta i en kund- och säljorienterad miljö där all energi riktas mot att ska goda relationer och utveckla kunder. Ta chansen att arbeta hos ett av Sveriges största bolag inom sin bransch. Här förväntar sig arbetsgivaren att du presterar goda resultat och ger ditt allt, och i gengäld är de beredd att investera i din utveckling.

Erbjudande

Som Account Manager på Telia kommer du att ingå i ett team som brinner för gemenskap och viljan att lyckas. Du kommer att få ta mycket eget ansvar där du själv planerar dina dagar och ansvarar för dina kunder. För den ambitiösa finns goda utvecklingsmöjligheter så ta chansen att arbeta för ett av Sveriges starkaste varumärken!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Telia med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller vill veta mer går det bra att kontakta Sixten Folebäck på sixten.foleback@swesale.se. Vi vill gärna ha din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om Oss

Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.
www.swesale.se

Antal tjänster

1

Adress

Swesale Rekrytering och Bemanning AB, Warfvingesväg 39, 11251 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Swesale Rekrytering och Bemanning AB, Warfvingesväg 39, 11251 Stockholm
Senaste dag: 2018-06-10
AMS-ID: 7654177

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.