Acino söker erfarna webbutvecklare till Umeå och Luleå 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om oss

Acino är ett IT-bolag med rötter i Norrland som sedan starten 2006 vuxit till att idag vara en av Umeås största och mest välmående bolag inom vår bransch.
Hjärtat och vår absolut största styrka på Acino är vår personal. Det viktigaste vi gör är att rekrytera rätt personer att växa med då kvalitet och stolthet är ledord i allt vi tar oss för. Som kollega till oss värnar vi om att du ska få utlopp för din digitala kreativitet och kunna ha balans i livet på alla plan. Vi sätter högt värde i regelbundna aktiviteter inom företaget för att stärka sammanhållningen. Det kan vara allt från en gemensam lunch med aktiviteter till AW, företagsresor eller kanske bara en pingisturnering eller brädspel på vårt nya kontor. Vi söker nu fler erfarna webbutvecklare till vårt växande team i Umeå och/eller Luleå.

Dina arbetsuppgifter

Som webbutvecklare på Acino erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och spännande uppdrag. I vårt familjära bolag står den individuella utvecklingen i centrum då vi tror att motiverade medarbetare är nyckeln till vår gemensamma framgång. Du kommer att ha möjlighet att arbeta i varierande projekt, stora som små, kopplat mot olika verksamheter och branscher.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av webbutveckling med fokus på front-end. Önskvärt är att du har erfarenhet av arbete i agila utvecklingsprojekt och kan ta ansvar för att leda mindre grupper eller delar av projekt om så behövs. Vi ser gärna att du har IT-inriktad högskoleutbildning eller motsvarande och att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har följande kompetenser

  • Javascript

– CSS3/Less/Sass
– React/Redux

  • Scrum
  • NPM
  • Webpack
  • Git

Det är även meriterande om du har erfarenhet av följande

– .Net (C#)

  • Umbraco
  • Node.js

Då tjänsten i stor utsträckning innebär kommunikation och samverkan med kollegor och kunder är det viktigt att du får energi av att samarbeta med andra. Du bör stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta den bästa lösningen för kunden och slutanvändaren.

Ta chansen och följ med oss på vår fortsatta tillväxtresa, vi törs lova att du inte kommer bli besviken!

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Josefin Granström, på tfn: 0733-51 27 77.
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men senast den 5 Augusti.

Antal tjänster

3

Adress

Clockwork Umeå AB, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Clockwork Umeå AB, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-08-05
AMS-ID: 7800376

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.