Adecco söker personal 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker Dig som vill arbeta med oss på heltid i vår och i sommar, eller är du kanske student, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är på jakt efter ett flexibelt extrajobb? Adecco söker nu fler arbetare i Gällivareområdet.

Hur kan en arbetsdag se ut?

Som arbetare hos oss har du möjlighet att arbeta på varierande uppdrag inom exempelvis industrin, handeln eller besöksnäringen. Är du t.ex. mekaniker eller har vana från underhåll/repstopp så finns det jobb för dig. Eller vill du arbeta med grovarbeten inom industrin så kan du bli en viktig pusselbit för oss och får arbeta såväl självständigt som i team. Vill du bara arbeta extra så är detta kanske ett välkommet avbrott i dina studier eller från ditt vardagliga arbete. Här finns det möjlighet till olika praktiska arbetsuppgifter inom olika områden..

Vi har dagtidsjobb, men även kvälls-, natt- och helgjobb.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, men även dig som är studerande, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Vem trivs här?

Du som är driftig och vill arbeta heltid, men också Du som är studerande och har några/något år kvar av dina studier. Om du är pensionär och vill ha ett uppdrag då och då eller om du vill ha ett till arbete. Om du föredrar att arbeta fysiskt med kroppen kan något dessa uppdrag passa perfekt för dig! Kanske har du tidigare erfarenheter inom till exempel industrin som kan komma väl till användning. Eller om du är serviceorienterad och trivs med att arbeta med kunder och ha kundkontakt. Arbetsspråket är svenska.

Som person är du noggrann, punktlig, samarbetsvillig och flexibel. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder en visstidsanställning för dig som arbetare och även extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du får ett ramavtal i Adecco Sweden AB eller i Adecco Student AB. Lönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Mer information om Adecco finner du på www.adecco.se

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart du kan. Tjänsterna ska tillsättas så snart som möjligt och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Gällivare Mekaniker Underhåll Repstopp Malmfälten Malmberget Industri Industriarbetare Extraarbete Heltidsarbete Pensionär Student Grovarbetare Hantlangare Adecco

Antal tjänster

4

Adress

Adecco Sweden AB, Tingshusgatan 2, 98231 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Tingshusgatan 2, 98231 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-05-01
AMS-ID: 7653135

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.