Administrativ assistent sökes till EIT Rawmaterials i Luleå 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

EIT Rawmaterials söker en administrativ assistent för arbete på deltid i Luleå. Företaget erbjuder arbete i en internationell miljö där du får möjlighet att arbeta med frihet under ansvar. Urval sker löpande så ansök till tjänsten redan idag.

OM TJÄNSTEN

EIT Rawmaterials består av 120 partners från 22 länder i Europa, där deras uppdrag är att stärka den europeiska råvaruindustrin genom att bygga nätverk samt stärka relationerna mellan aktörer inom näringsliv, forskning och högre utbildning. Nu letar företaget efter dig som är student och har möjlighet att arbeta deltid på kontoret i Luleå. I rollen kommer du att avlasta arbetsgruppen som idag består av fem personer med administrativa arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget kommer att vara på deltid från september, där du förväntas avlägga fem till tio timmar i månaden för arbete.

ARBETSUPPGIFTER

Som administrativ assistent är ditt huvudsakliga ansvarsområde att arbeta med avtal och ansvara för bokningar ut mot partners. Du kommer också att:

* Arbeta med betalningar
* Arbeta med offertförslag och bokning av events

För att trivas i rollen vill du arbeta mot en internationell organisation med engelska som huvudsakligt arbetsspråk, då företaget jobbar nära både industrin och universitet.

VI SÖKER DIG SOM

* Är student i dagsläget, gärna med inriktning mot industriell ekonomi alternativt teknik
* Goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i dagligt arbete

Meriterande för rollen är om du har goda kunskaper i excel. Det ses också som värdefullt om du har tidigare arbetslivserfarenhet av en administatör roll.

Som person är du

* Ansvarstagande
* Ordningsam

För att trivas i rollen behöver du också ha en fallenhet för att planera och strukturera ditt arbete och ha en förmåga att snabbt hitta lösningar på problem.

Övrig information

* Start: September
* Omfattning: Deltid
* Placering: Luleå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs mer om företaget här.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2019-08-23
AMS-ID: 8378775

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.