Administrativ handläggare 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Kommunkansliet rekryterar en person till tjänsten som administrativ handläggare på heltid med start tidigast april/ maj 2019. Vi ser fram emot att välkomna en ordningsam, serviceinriktad administrativ handläggare med känsla för detaljer till vår arbetsgrupp. Kommunkansliet är navet för kommunal intern och extern service och uppgifterna är mångsidiga. Enheten erbjuder varierande arbetsuppgifter förlagda på kontorstid i en arbetsgrupp med en stor variation kompetenser där vi lär av varandra och utvecklas kontinuerligt.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter som administrativ handläggare är att arbeta med registrering, hantering av handlingar från ärendets början till slut med arkivering. Eftersom e-arkiv också börjar bli ett faktum kommer du arbeta med kartläggning och förberedande planering och åtgärder inför implementering. Du kommer handlägga statsbidrag, faktureringar och andra administrativa uppgifter såsom posthantering.

Kvalifikationer

Ordningsam, serviceinriktad och noggrann lagspelare med goda datorkunskaper sökes till tjänsten som administrativ handläggare. Gymnasial utbildning är ett krav. Högre utbildning inom område för exempelvis arkivvetenskap och dokument/informations- och ärendehantering är meriterande såsom tidigare erfarenhet av arbete som registrator eller arkivarie eller arbete med registratur och dokument/informations- och ärendehantering på annat sätt.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2019-03-25
AMS-ID: 8178970

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.