Administrativ handläggare 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Ett gott liv i en levande kommun.”

Tjänsten som administrativ handläggare är placerad på plan- och miljöavdelningen. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du ingår i ett arbetslag med olika kompetenser inom bygg, miljö,samhällsplanering och räddningstjänst.

Arbetsuppgifter

Som administrativ handläggare för Plan- och miljönämnden på Pajala kommun får du en central funktion. Du får bland annat ansvar för ärendehantering, administration av ärendehanteringssystemet, fakturering, handläggning av adresser, nämndadministration, uppdatering av hemsidan och andra för tjänsten tillhörande uppgifter. Du kommer att ha en serviceroll där du har många kontakter med såväl kunder som nämndens handläggare och politiker.

Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande administrativt arbete, med fördel inom en liknande myndighet, och/eller för tjänsten relevant högskoleutbildning är meriterande. Det är även meriterande med goda datakunskaper. Du ska kunna hantera både service- och myndighetsrollen och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Tillträde: 1 oktober eller efter överenskommelse.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Upplysningar: Johanna Alm, plan- och miljöchef, 0978-120 95, 070-519 11 39, johanna.alm@pajala.se Då det är semesterperiod kan du gärna skicka ett sms för att uppmärksamma på att du söker kontakt.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 7791823

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.