Administrativt stöd till akut omhändertagande Kiruna 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Kiruna sjukhus
Referensnummer: 197845

Om arbetsplatsen

Akut omhändertagande i Kiruna är under snabb utveckling och förändring med ca 55 anställda. Verksamheten kännetecknas av handläggning av akuta sjukdomstillstånd hos vuxna och barn och består av akutmottagning och akutsjukvårdsplatser, där hjärt- och intensivvårdskrävande patienter vårdas.

Ambulansen är en integrerad del av verksamheten och vårt arbete består av samarbete mellan de olika yrkesfunktionerna i samtliga delar av verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara administrativt stöd till hela verksamheten akut omhändertagande i Kiruna. Du kommer att, tillsammans med några nyckelfunktioner, ansvara över att behörigheter till nya medarbetare tilldelas samt introducera nya medarbetare i journalsystemet VAS.

Du kommer vara med och föra protokoll och minnesanteckningar vid klinikens möten. Vara behjälplig med registreringar i kvalitetsregister och ta fram statistik till ledningen. Vår målsättning är att det administrativa stödet är spindeln i nätet och avlastar enhetschef och verksamhetschef i administrativa uppgifter. Arbetet är delvis mycket självständigt och tjänsten kräver prestigelöshet.

Dina planeringsuppdrag kan bli varierade och t.ex. innebära sammanställning av statistik, omvärldsbevakning, korrigeringar och bevakningsfunktioner i journalsystemet VAS samt att arbeta med rutiner i dokumenthanteringssystemet VIS samt arbeta som redaktör för enhetens insida.

Din bakgrund

Administrativ utbildning. Du kan även ha annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du bör ha dokumenterade erfarenheter av att självständigt arbeta med administrativa planerings- och utredningsarbeten i vården. Mycket hög kompetens i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Mycket god vana att hantera olika IT-system.

Meriterande är tidigare erfarenheter som medicinsk sekreterare inom offentlig förvaltning, administrativ utveckling.

Som person är du lösningsinriktad, strukturerad, noggrann och sprider glädje, välvilja och engagemang. Goda resultat är viktigt för dig och du håller uppsatta tidsfrister. Arbetet fordrar att du är lyhörd och kan anpassa din kommunikation till dem du har dialog med. Du gillar samarbete, kan skapa goda relationer. Du kan också arbeta ensam och fatta självständiga beslut. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningsfakta

Tjänsten är för närvarande placerad på Kiruna sjukhus och är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta Helena Fredriksson Ågren, Verksamhetschef, tfn: 0980-733 07

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vision, Lena Nysjö, lena.nysjo@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-28

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Thulegatan 29, 98131 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Thulegatan 29, 98131 Kiruna
Senaste dag: 2019-02-28
AMS-ID: 8145089

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.