Administratör 23 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

administratör
Är du en driven och servicemedveten person som skulle vilja jobba vintersäsong som administratör? Kan du dessutom förstå och göra dig förstådd i tal och skrift på både svenska och engelska så kan det vara dig vi söker.

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning

Vi tror att du har ett organiserat arbetssätt, jobbar bra i team och tycker om att planera ditt arbete efter vart fokus ligger i verksamheten. Arbetsplatsen som erbjuds är Renaults teststation för bilar. Då teststationen har mycket rörelse och omväxlande beläggning så erbjuder vi en verksamhetstyrd arbetsplats som ger mycket variation i fokus och arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Ta emot, informera och distribuera nycklar och kort till personalen i teamen och lokala leverantörer.
• Enklare administration och beställningar
• Sköta kontakt och kontrakt med lokala företag och myndigheter via telefon och mail.
• Bokning och kontakt med ankommande team via mail och internt bokningshantering i Excel.
• Kontinuerlig koll av anläggningens skick och ansvara för förmedling/åtgärder av fel och brister.
• Enklare vaktmästarjobb så som snöskottning och enklare underhållsarbete.
• Hålla en säkerhetsgenomgång/visning av anläggningen med teamen när dem anländer till oss.
• Enklare fakturahantering samt kontakt med vår lokala revisionsbyrå.

Kvalifikationer

Fördel om du är boende i Kiruna samt vara välbekant med Kiruna och dess omnejd. Svenska och engelska i tal och skrift då du kommunicerar med kunder. Excel, Word och PowerPoint. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i Franska språket i tal och skrift är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett vänligt och tillmötesgående bemötande till anställda och kunder via telefon. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hugo Sundlöf, jr konsultchef, hugo.sundlof@randstad.se

Antal tjänster

1

Adress

Randstad AB, Stationsgatan 36, 97232 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Randstad AB, Stationsgatan 36, 97232 LULEÅ
Senaste dag: 2018-10-31
AMS-ID: 7951307

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.