Administratör 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Platsbeskrivning

Att arbeta i Svenska kyrkan i8nnebär att arbeta för något man tror på, och oftast med människor i olika livssituationer.
Svenska kyrkan, Råneå församling söker en administratör. Råneå är ett samhälle i Luleå kommun va 30 km. nordost om Luleå centrum. I Råneå bor ungefär 4000 personer längs två älvdalar, de flesta i centralorten Råneå. Kyrkan står mitt i byn och vi som jobbar i Svenska kyrkan vill dela människors vardag och helg. Vi firar gudstjänst varje söndag och till vardags har vi möten och verksamheter för alla åldrar. I Råneå talas många språk eftersom ca. 200 asylsökande bor här under kortare och längre tid.
Vår verksamhet utgår från församlingens grundläggande uppgift – gudstjänst, undervisning, diakoni och mission.

Arbetsbeskrivning

Som administratör är du ansiktet utåt i många möten med församlingsbor, som tar kontakt med församlingsexpeditionen antingen genom besök eller via telefon. Ofta handlar deras ärenden om förmedling av minnestelegram/gåvor, andra gånger om bokning av dop och vigslar.

Råneå församling är anslutna till GAS (Gemensamt Administrativt Stöd) och köper in tjänster från ”Luleå Stift Servicebyrå” inom ekonomi och lönehantering. Du gör underlag för fakturering, konterar och hjälper till med tidrapportering för timanställda.

Som en del av Svenska kyrkan arbetar Råneå församling med gemensamma system när för bokningar, fakturering, kalender och begravningsverksamhet (Web-Aveny och Web-Aveny Grav)

I samband med begravningar är du den, som kontaktas av begravningsbyråerna, för bokning. Du är en viktig, samordnande person i arbetslaget, vid planering och genomförande av våra olika arbetsuppgifter.

Arbete kvällstid förekommer eftersom du är sekreterare vid Kyrkorådets sammanträden (även vid AU´s möten) och vid Kyrkofullmäktiges sammanträden.

Arbetsuppgifter
Kyrkobokföring, administrativ service, bokningar, löneadministration, diarie- och arkivverksamhet,

Kompetens

Gymnasieutbildning med ekonomisk/administrativ inriktning.
Erfarenhet och kunskap om Kbok, GAS, Web-Aveny och andra för Svenska kyrkan gemensamma system är önskvärd.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Stor datorvana är ett måste. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt men också i grupp samt att kunna ta egna initiativ och ha ett serviceinriktat bemötande.

Du är social, praktiskt lagd, strukturerad och kan prioritera och planera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.

Antal tjänster

1

Adress

Råneå Församling, Västerlångvägen 6, 95532 RÅNEÅ

E-post för ansökan

ranea.forsamling@svenskakyrkan.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Råneå Församling, Västerlångvägen 6, 95532 RÅNEÅ
Senaste dag: 2018-08-23
AMS-ID: 0018-431360

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.