Administratör / lagerlogistik 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Administratör/lagerarbete
Administratör/lagerlogistik i Kiruna

Här erbjuds en varierad tjänst med administration och intern support till lagerarbete och logistik. Du blir en viktig lagspelare i ett företag som står inför en expansiv fas och tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna är administration av inkommande/utgående post, fakturahantering, kontering, genomgång av arbetsorderna. Du fungerar som ett stöd till Serviceledaren (som är din närmsta chef) och till viss del säljaren. I kombination till det administrativa arbetet så är du även aktiv på lagret, med lagerarbete och logistik.

Hesselberg är inne i en expansiv fas med en intressant framtid med stora möjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning och god vana med administrativt arbete, har du erfarenhet från lagerarbete så är det positivt. Som person så är du noggrann, handlingskraftig och strukturerad i ditt arbete. Att samarbeta och hjälpa kollegor/kunder är en självklarhet för dig. Du har god datorvana, och talar svenska och engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Företaget

Hesselberg Maskin AS är ett dotterbolag till koncernen AS Sigurd Hesselberg. Koncernen har över 300 anställda inom sälj- och serviceavdelningar över hela Norge. Sedan 2009 finns företaget även representerat i Kiruna, Sverige. Hesselberg Maskin är återförsäljare till Komatsu, som erbjuder allt från stora gruvmaskiner till mindre hjullastare. Befintliga och potentiella kunder finns både i gruvindustrin och i mindre entreprenader.

Läs mer på www.hesselbergmaskin.se [ http://www.hesselbergmaskin.se/ ]

Sista ansökningsdag: 2018-11-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Hesselberg Maskin med Randstad. Vid frågor om tjänsten eller själva ansökningsprocessen vänligen kontakta Rekryteringskonsult Daniel Kalén, 076-851 42 48, daniel.kalen@randstad.se

Antal tjänster

1

Adress

Randstad AB, Stationsgatan 36, 97232 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Randstad AB, Stationsgatan 36, 97232 LULEÅ
Senaste dag: 2018-11-20
AMS-ID: 8001849

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.