Administratör med intresse för kommunikation och information 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om tjänsten

Denna tjänst innefattar administration på vårt kontor i Kaunisvaara samt att ansvara för information och kommunikation både externt och internt. I tjänsten förekommer även att hantera en del planering och praktiska frågor kring besök och möten.
Då vår verksamhet bedrivs på gruvområdet i Kaunisvaara ser vi att du är stationerad på plats där.
Arbetet kommer att bedrivas på dagtid.

Arbetsuppgifter:
I de administrativa arbetsuppgifterna ingår bland annat faktura- och dokumenthantering, diverse kontorsadministration samt inköp av kontorsmaterial. Du kommer även att sköta administrationen kring inpassering på industriområdet både vad gäller driften men också för besökare. Du skall även stötta ledningen i förekommande arbetsuppgifter. Vad gäller kommunikation och information kommer du att ansvara för uppdatering av vår websida och facebooksida. Du kommer även arbeta med hantering av bolagets grafiska profil, framtagande av mallar, annonsering samt koordinering av information och mallar.

Utbildning och kvalifikationer:
Gymnasium samt akademiska studier med inriktning mot administrations- eller kommunikationsområdet. Några års erfarenhet av arbete med administration och/eller ekonomi samt kommunikation.
Kunskaper i Word, Excel, Episerver, Adobes program samt sociala medier.

Personliga egenskaper

Då vi är ett bolag under uppbyggnad ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lägger stor vikt på att ge en bra service till dina kollegor, är hjälpsam och tillmötesgående.
Som person är du lojal, du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Du ser mångfald som en tillgång och värdesätter olikheter.

Kaunis Iron är ett nystartat bolag med planen att med nya ägare och ett starkt lokalt engagemang starta upp järnmalmsgruvan i Pajala. Tack vare en stark efterfrågan, en hållbar och konkurrenskraftig produkt och med driftklara anläggningar i världsklass är siktet inställt på en årsproduktion motsvarande två miljoner ton färdig produkt. Vårt unika järnmalmskoncentrat som redan visat sig vara starkt efterfrågad bland världens stålverk, har med sina gynnsamma miljöfördelar en tydlig plats på marknaden. Kaunis Iron ägs av ett 80-tal svenska entreprenörer.

Antal tjänster

1

Adress

Kaunis Holding AB, Bert- Ove Johanssons väg 8, 98491 Pajala

E-post för ansökan

rekrytering@kaunisiron.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kaunis Holding AB, Bert- Ove Johanssons väg 8, 98491 Pajala
Senaste dag: 2018-05-30
AMS-ID: 22486908

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.