Administratör med start så snart som möjligt! 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker en Administratör med start så snart som möjligt Uppdraget är på heltid och tillsvidare. Vill du vara med och stötta avdelningen med administrativt arbete så som registrera tidsedlar, löner och leverantörsfakturor. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att börja som konsult via Poolia och tanken är sedan att du övergår i en anställning till kunden. Som ”hyr-först”-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen som administratör innebär att du stöttar avdelningen med administrativt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
• Att registrera tidsedlar, löner, leverantörsfakturor och nya kunder och projekt
• Att förbereda och bevaka kundfakturor
• Att ha daglig kontakt med medarbetare, chefer och kunder
• Övrig personaladministration ex sammanställa sjukfrånvarostatistik och kontakt med företagshälsovården.

Vi arbetar idag i affärssystemet Agresso samt Agda. Har du erfarenhet av dom eller liknande system är det meriterande, dock är det viktigaste för oss är att du har god datorvana, en positiv inställning och en vilja att lära dig.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet utav liknande arbetsuppgifter och gärna att du tidigare har arbetat med löner på kollektivsidan. Du är en serviceinriktad lagspelare då man arbetar i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet. Du ser vad som behöver göras och sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd. Vi gör jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Antal tjänster

1

Adress

Poolia Umeå AB, Storgatan 43, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Poolia Umeå AB, Storgatan 43, 90326 Umeå
Senaste dag: 2019-08-25
AMS-ID: 8392884

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.