Administratör med stjärnkvalité 26 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

Nu söker vi DIG som känner igen dig i våra värdeord och som brinner för utveckling och utbildning.

DU är en duktig administratör som vill vara med och stötta och utveckla vårt arbete inom Astar.

Beskrivning

Astar arbetar på uppdrag av kommuner och arbetsförmedlingen. En viktig grund för att vårt arbete ska kunna utföras med kvalitetssäkring är en välfungerande administration. Ett nära samarbete med såväl enhetschefer som lärare/coacher är av vikt för att arbetet ska fungera friktionsfritt. Dina arbetsuppgifter fördelas av en central administrationschef men arbetet innebär att man får ta mycket eget ansvar för att genomföra arbetsuppgifterna.

God kännedom om de avtal vi arbetar utifrån med flertalet kommuner är en förutsättning för att kunna leverera ett gott arbete. Jobbet påverkas också av externa och interna deadlines, varför en god förmåga att prioritera är av vikt. Under perioder är tempot högt och en god förmåga att kunna hantera detta är också av vikt. Till stöd har du dina kollegor och din närmsta chef. Under en introduktionsperiod kommer du att få möjlighet att sätta dig in i både avtal och lära känna prioriteringsbehoven.

Arbetsuppgifter

Exempel på typiska arbetsuppgifter är:

– Betygshantering
– Fakturering enligt avtal och kursdeltagares närvaro/resultat
– Administration kring antagning
– Systemhantering
– Framtagande av underlag för beslut i kommunikation med enhetschefer
– Löpande elevärenden- tex kursändringar, avbrott
– Delta på möten med kommuner gällande administration enligt avtal

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som administratör, eller erfarenhet av administrativt arbete inom utbildning. Meriterande är tidigare erfarenhet av vuxenutbildning. Du behöver ha god IT-vana samt kunskap om officepaketet och lätt för att lära nya system (detta är viktigt inom vuxenutbildningen där vi ofta arbetar i olika kommuners olika system). 

Villkor

Provanställning 6 månader och månadslön. 

Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se

*Global Diversity Certifikation Foundation

Antal tjänster

2

Adress

Astar AB, Järnvägsallén 24, 90328 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Astar AB, Järnvägsallén 24, 90328 Umeå
Senaste dag: 2019-04-27
AMS-ID: 8216160

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.