Administratör och Kundmottagning 27 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Tycker du om återvinning, kundkontakter och aktiv service? Då är tjänsten som administratör i kundmottagningen hos vår kund Stena Recycling något för dig!

I din roll som kvick administratör kommer du att möta både privata och företagskunder. Du arbetar brett med administration och service till företagets kunder som du har kontakt med över disk, via telefon och e-post.

Du jobbar också med

– kontroll och kontering av inkommande fakturor
– avstämningar, utskrift fraktsedlar och vågsedlar.
– löpande kundvård och service.

Om dig

Vi söker dig som trivs med en aktiv rörlig tjänst med kundmöten, administration, ekonomi och samordning. Datavana är ett måste. Du är lättlärd och kan ta in kunskap om vår kunds eget datasystem.

Erfarenhet inom administration meriterande. Du har lägst gymnasieutbildning inom ekonomi, eller motsvarande erfarenhet från yrkeslivet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och som ser kunden och värdesätter kundbemötande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och intervjuerna sker löpande.

Viktigt för tjänsten

– en glad och positiv livssyn
– erfarenhet av administrativt arbete
– struktur och noggrannhet

Om anställningen

Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående i juni. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer. Vid arbete under kvällar, då sådant förekommer, tillkommer tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Uppdraget är heltid under dagtid 7-16 med start under semesterperioden. För rätt person finns möjlighet till förlängning.

Om Adecco

Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Maria Johansson 0703771630.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 – 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Assistent, Administratör, Kundmottagning, Reception, Adecco Piteå.

Antal tjänster

1

Adress

Adecco Sweden AB, Bryggargatan 14, 94163 PITEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Bryggargatan 14, 94163 PITEÅ
Senaste dag: 2019-06-22
AMS-ID: 8323671

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.