Administratör till Medicin / rehabilitering Gällivare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 197816

Om arbetsplatsen

Du har en egen arbetsplats där du utgår ifrån. När du arbetar mot fysioterapeutenheten sammarbetar du med fem fysioterapeuter och en undersköterska. Fysioterapeutenheten går under paramedicin. När du arbetar mot sekreterarna vid gemensam mottagning sammarbetar du med sex stycken medicinska sekreterare.  Du kommer att få introduktion vid fysioterapeutenheten av en undersköterska och vid vår gemensamma mottagning av de medicinska sekreterarna. 

Arbetsuppgifter

Just nu håller vi på att utveckla en ny administratör tjänst. Du som söker tjänsten har möjlighet att påverka ditt arbetes innehåll. Tjänsten kommer att rikta sig mot den paramedicinska enheten där ditt arbete blir att lägga upp schema, boka och avboka paramedicinarnas patientbesök. Du kommer att ta hand om kundkontakterna och servicen som berör vår sjukhusbassäng samt delta vid fysioterapeuternas grupp behandlingar. Du kommer också att ansvara för paramedicins receptionskassa och förråd. En viss del av tjänsten är förlagd till vår gemensamma mottagnings medicinska sekreterare, där du hanterar post, lämnar dokument som ska scannas till scanningen, gör utskrifter av journalkopior och beställer till förråd.

Din bakgrund

Tjänsten är riktad till dig som är intresserad av att ha ett arbete som är varierat och där du har möjlighet att påverka och utveckla din tjänst. Du som söker ska ha vårderfarenhet och gärna erfarenhet av administrativt arbete. Din formella kompetens är undersköterska, skötare i psykiatri, vårdbiträde eller medicinsk sekreterare. Din reella kompetens är erfarenhet att du arbetat inom ditt yrkesområde. Tjänsten är under uppbyggnad, så du kan komma att arbeta både ensam och i team. Vi ser gärna att du har god självkännedom och är noggrann och strukturerad samt att du vill ha utmaningar i ditt arbete. Vid rekryteringen tar vi hänsyn till personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tjänsten är ett vikariat till och med 2020-12-31
100 % dagtid måndag till fredag. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer?

Kontakta Enhetschef Laila Jönsson, 0970- 19642  laila.jonsson@norrbotten.se
eller undersköterska Marie Louise Andersson, 0970- 19187 marielouise.andersson@norrbotten.se
klinikassistent Malin Marsja-Martinsson, 0970- 19318 malin.marsja-martinsson@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Vision  0771-44 00 00 lulea@vision.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-28

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-02-28
AMS-ID: 8136428

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.