Administratör, vikariat 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård.

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig, förutom trevligt arbetslag, kostnadsfri tillgång till sim- och motionshall samt en timmes friskvård per vecka på arbetstid. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.
Läs mer på vår hemsida: www.arjeplog.se

Arjeplogs kommun söker Administratör till vår gemensamma administration och kundtjänst, Medborgarservice, visstidsanställning

Arbetsbeskrivning

Som administratör har du ett varierande arbete inom verksamheten. Tjänsten innefattas bl.a. av arbetsuppgifter som diarieföring, intern- och extern kundservice. För att säkra kvaliteten är det viktigt att alla medarbetare kan varandras arbetsuppgifter, detta för att vara mindre sårbara vid arbetstoppar och frånvaro. Då vi har ett pågående arbete med införande av ny organisation kan arbetsuppgifterna förändras under dess uppbyggnad.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har högskoleutbildning, gärna med inriktning mot offentlig förvaltning eller annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av administrativt arbete är ett krav. Tidigare arbete inom kommunal och offentlig förvaltning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Varaktighet 6 månader efter tillträde med eventuell möjlighet till förlängning.

Kommunen eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser därför gärna manliga sökanden.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Antal tjänster

1

Adress

Arjeplogs kommun, Storgatan 20, 93881 ARJEPLOG

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Arjeplogs kommun, Storgatan 20, 93881 ARJEPLOG
Senaste dag: 2018-05-28
AMS-ID: 7708956

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.