Administratör 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget

Stiftelsen Överkalixbostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag och har som ändamål för sin verksamhet att inom Överkalix kommun förvärva, bebygga och förvalta fastigheter samt tomträtter för upplåtande av hyresbostäder. Överkalixbostäder förvaltar idag ett bestånd av 340 bostäder och lokaler. Huvudman för stiftelsen Överkalixbostäder är Överkalix kommun.

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster då du i många fall är den första personliga kontakten man har med oss. Du arbetar självständigt men också som en del i ett team där vi skapar en verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. I rollen som handläggare ansvarar du för att på ett aktivt och professionellt sätt bemöta kunder.

Du arbetar till stor del med telefonen som redskap och tar emot inkommande samtal från hyresgäster vilka du hjälper med dess ärenden. Efter samtal från kund är det även din uppgift att registrera och handlägga ärendet från början till slut. Du ansvarar för receptionen, svarar på frågor, har hand om nyckelhantering, dokumentation, hyresavtal, uppsägningar och avhysningsärenden och övrig förekommande administration. Du assisterar och samarbetar med fastighetsförvaltare och ekonomiansvarig. Det är viktigt att du som person har ett intresse för att vilja lära dig mer och i denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Önskvärda erfarenheter, utbildningar:

Gymnasial utbildning

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis i roll som hyresadministratör
Erfarenhet från kundtjänst, fastighetssystem, receptionsarbete, ekonomi och administration gärna i kombination med andra administrativa uppgifter eller serviceyrken
Kunskaper inom Property Managements hyressystem är meriterande Kunskap om Excel och övriga Office program
God svenska i tal och skrift.

Personliga kompetenser

För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett medvetet kundfokus och tycker om att ge service. Du är lyhörd, engagerad, och vill göra ditt allra yttersta för att hjälpa kunden och får kunden att känna sig trygg och uppmärksammad. Du besitter ett lugn men har skinn på näsan. Då det är ett ständigt flöde med inkommande ärenden är det viktigt att du är effektiv och trivs i en miljö med högt arbetstempo. Vi tror att du som söker denna roll är nyfiken och flexibel, du tycker om att hitta nya lösningar och arbetssätt. Du har en god organisatorisk och administrativ förmåga samt datavana.

Vidare är du noggrann och strukturerad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt, sätter upp mål, handlingsvägar och håller deadlines. Vi ser att du är flexibel och utvecklingsinriktad, gillar att utveckla och ”tänka nytt” samt är beredd att åta dig nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta i det dagliga arbetet – sprida glädje och inspirera arbetskamrater för att vi som grupp ska kunna lyckas med vårt uppdrag. Du har en god pedagogisk samt kommunikativ förmåga i ditt samspel med andra människor och du är en hjälpsam person.

Antal tjänster

1

Adress

Stiftelsen Överkalixbostäder, , 95631 ÖVERKALIX

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Stiftelsen Överkalixbostäder, , 95631 ÖVERKALIX
Senaste dag: 2018-05-15
AMS-ID: 0018-216440

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.