Administratörer och kundtjänstmedarbetare 31 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter

Vi söker administratörer och kundtjänstmedarbetare för både korta och längre uppdrag. Arbetstiderna och uppdraglängd kan variera beroende på uppdrag, även helgarbete kan förekomma. I rollen som administratör kan du komma att arbeta med fakturahantering, ordrar, inköp, kund-, konferens- och resebokningar. I rollen som kundtjänstmedarbetare ingår bland annat arbete med kundservice och support med telefon som ditt arbetsverktyg.

Din profil

Du står för våra ledord som är glädje och engagemang och din positiva inställning smittar av sig på din omgivning. Du tycker om att ge det ”lilla extra” i ditt arbete och är trygg med att hantera olika typer av situationer som kan uppstå inom kundservice. Förutom det så är det viktigt att du är flexibel, prestigelös och har god social kompetens. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom området och du känner dig bekväm med att prata i telefon. Krav på tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt god datorvana.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emma Sjödin på 0733-51 27 54 eller Marie Lundin på 0733-51 27 30. Vi arbetar löpande med processen och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför så snart som möjligt via vår hemsida www.clockworkpersonal.se

Antal tjänster

1

Adress

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, Stigaregatan 7, 79160 Falun

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, Stigaregatan 7, 79160 Falun
Senaste dag: 2019-04-07
AMS-ID: 8176807

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.