ÅF söker gruppchef som vill vara med och forma framtidens samhälle 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om jobbet

Nu är det full fart här på ÅF! Vi fortsätter att expandera och har många spännande infrastrukturprojekt i Norrland och över hela landet. Exempel på projekt som vi driver från våra kontor i Luleå och Piteå är projektering av mark/gata åt Luleå kommun såsom ett helt nytt bostadsområde i Dalbo. Men vi har även vägombyggnader i centrala Piteå, vägplan för kulturrestaurering i världsarvet i Gammelstad kyrkby samt vägplan för mitträckesseparering E10. Vi arbetar i såväl tidigt utredningsskede som i detaljprojektering och byggskede.
Då vi ständigt strävar efter att utveckla våra affärer och vår verksamhet söker vi nu en gruppchef för våra väg- och markprojektörer.
Gruppen består idag av fem medarbetare, fördelat på våra kontor i Luleå och Piteå. Som gruppchef hos oss kommer du att leda och utveckla ett team av kompetenta medarbetare samtidigt som du själv kommer vara involverad i projekt. Arbetskulturen kännetecknas av ett stort engagemang, nyfikenhet, gedigna sakkunskaper och erfarenhetsutbyte. Vi har ett nära samarbete mellan ÅFs olika kompetensområden vilket genererar kraftfulla, utvecklande och unika åtaganden.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av infrastrukturbranschen. Vi tror att du antingen har erfarenhet från konsultbranschen, beställarsidan eller har haft en liknande roll hos en entreprenör. Som person har du goda ledaregenskaper och har en energi och ett driv som smittar av sig. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du drivs av att ständigt utvecklas. Vi ser det som positivt om du har kunskaper och erfarenhet inom AMA och tekniska beskrivningar. Det är även meriterande om du har arbetat med projekteringsverktyg såsom NovaPoint.
Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som till 100% tror på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder, då ska du inte tveka att höra av dig!
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi går igenom urvalet löpande.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 
När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. Vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Antal tjänster

1

Adress

ÅF AB, Residensgatan 18, 97238 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: ÅF AB, Residensgatan 18, 97238 Luleå
Senaste dag: 2018-04-15
AMS-ID: 7573307

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.