ÅF söker konsulter inom Vatten & Miljö till Malmfälten 19 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om jobbet

ÅF växer i Malmfälten och söker nu fler kollegor inom Vatten & Miljö! 
ÅF är en engagerad och delaktig part i samhällsomvandlingarna och driver idag ett antal projekt med direkt och indirekt koppling till omvandlingarna av både Gällivare/Malmberget och Kiruna. Vi är idag närmare 40 engagerade konsulter på våra två Malmfältskontor i Kiruna och Gällivare, men vi vill bli fler.
Till våra olika projekt söker vi nu: 

Miljökonsulter inom förorenad mark, hållbarhet eller tillståndsprövningar (MKB)  
Hydrogeologer 
Ingenjörer inom VA-teknik  

Inom affärsområde Vatten & Miljö jobbar ca 200 specialister framgångsrikt med tillståndsprövningar, hållbarhetstjänster, förorenade områden, vatten och klimatstrategier m.m. Vi utför uppdrag från början till slut inom såväl industri som infrastruktur. 
Aktuella stationeringsorter är Gällivare och Kiruna.

Vem är du?

Vi tror att du antingen är nyexaminerad eller erfaren inom något av ovan angivna områden. Du har någon form av eftergymnasial utbildning alternativt förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.   
För dessa roller ser vi även att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.   
Som nyutexaminerad ser vi att du är en driven och nyfiken lagspelare som tycker om att ta ansvar samtidigt som du får bra bollplank och stöd runt omkring dig. Som erfaren tror vi att du gillar att utveckla andra och ha ett teknik- och uppdragsansvar. Oavsett roll tror vi att du vill nå en utveckling i ett trevligt arbetsklimat inom en expansiv och säker bransch. Vill du växa och utvecklas tillsammans med oss?
Välkommen med din ansökan! 

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter och projekt. 
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare 2018. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Antal tjänster

1

Adress

ÅF AB, Föreningsgatan 4, 98231 Gällivare

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: ÅF AB, Föreningsgatan 4, 98231 Gällivare
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8157705

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.