ÅF söker projektingenjör inom samhällsbyggnad 20 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om jobbet

ÅF växer i Malmfälten och vi söker nu en projektingenjör inom samhällsbyggnad!  
ÅF är en engagerad och delaktig part i samhällsomvandlingarna och driver idag ett antal projekt med direkt och indirekt koppling till omvandlingarna av både Gällivare/Malmberget och Kiruna. Vi är idag närmare 40 engagerade konsulter på våra två Malmfältskontor i Kiruna och Gällivare, men vi vill bli fler.  
I rollen som projektingenjör hos oss arbetar du med projektledning i form av tidplaner och uppföljning gällande framdrift och ekonomi i våra allra större infrastrukturprojekt. Du är behjälplig i budgetuppskattningar och pådrivande i projekteringen och leveranser. Du planerar och deltar i möten både internt och extern samt assisterar våra uppdragsledare i det dagliga arbetet.  
Aktuella stationeringsorter är Gällivare och Kiruna.

Vem är du?

Vi tror att du antingen är nyexaminerad eller har arbetat några år inom branschen. Du har någon form av eftergymnasial utbildning alternativt förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.  För denna roll ser vi även att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.   
 Vi ser att du är en driven och nyfiken lagspelare som tycker om att ta ansvar samtidigt som du får bra bollplank och stöd runt omkring dig. Du trivs i en administrativ roll och vill nå en utveckling i ett trevligt arbetsklimat inom en expansiv och säker bransch. 
Vill du växa och utvecklas tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter och projekt. 
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare 2018. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Antal tjänster

1

Adress

ÅF AB, Föreningsgatan 7C, 98131 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: ÅF AB, Föreningsgatan 7C, 98131 Kiruna
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8157731

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.