Affärsansvarig till Luleå 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om Bravura

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden

NP3 är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter i norra Sverige. Företaget grundades 2010 i Sundsvall och har i dag ca 42 anställda. Fastighetsbeståndet består av cirka 1 132 000 kvm i uthyrningsbar yta fördelat på drygt 284 fastigheter inom främst segmenten handel, industri/logistik och kontor. Fastighetsbeståndet är indelat i sex affärsområden: Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå och Luleå. Anställda finns i alla de sex affärsområdena. NP3-aktien är noterad på Nasdaq Stockholms lista för medelstora bolag och marknadsvärdet på fastighetsportföljen uppgick per den 30 September till cirka 9 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter

Du har resultatansvar för affärsområde Luleå och rapporterar direkt till affärsområdeschefen för norr. Som affärsansvarig arbetar du aktivt med att hyra ut lediga lokaler och ser samtidigt till att befintliga hyresgäster är nöjda. Ytterligare en central uppgift för dig som affärsansvarig är att hitta nya och effektiva lösningar för att möta hyresgästernas förändrade behov. I din roll som affärsansvarig är du lyhörd för hyresgästerna och engagerad i deras verksamhet. Du ansvarar för att se över de befintliga lokalerna och planera för eventuella ombyggnationer för att skapa funktionella och anpassade lokaler för hyresgästerna. I tjänsten ingår även kontakt med kommun och näringsliv kring fastighetsutveckling, detaljplaner och byggrätter. Därutöver kommer du även att tillsammans med ledningen för bolaget upprätta affärsplaner för de enskilda fastigheterna samt följa upp månadsrapportering tillsammans med den tekniska förvaltaren.

Profil

• Relevant eftergymnasial utbildning som till exempel ekonom, fastighetsekonom eller ingenjör
• Vana av att arbeta med Officepaketet
• Flytande svenska och engelska
• Erfarenhet av lokalhyresjuridik är meriterande
• Erfarenhet av att förmedla kommersiella fastigheter är meriterande

NP3:s organisation är platt och decentraliserad vilket främjar en kreativ kultur bland medarbetarna. Varje medarbetare får ta stort ansvar inom sitt eget kunskapsområde, vilket syftar till att skapa engagemang och arbetsglädje. Du trivs att arbeta självständigt samt att planera och driva projekt framåt. Du är van vid att förhandla och har alltid kundens bästa i fokus. Då rollen innebär kontakt med kunder, kommun, och näringsliv ser vi gärna att du har ett stort kontaktnät samt lätt för att skapa nya kontakter.

Övrig information

Start: För omgående behov med hänsyn till uppsägning
Plats: Luleå
Lön: Fast lön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna <a href='http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/’>här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, <a href='mailto:info@bravura.se’>info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Affärsansvarig, fastighetsbolag, förvaltare, kommersiella fastigheter, affärsområde, fastighetsförvaltning, mäklare, Norrland, Luleå,

Antal tjänster

1

Adress

Bravura, Hornsbruksgatan 28, 11734 2580

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bravura, Hornsbruksgatan 28, 11734 2580
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8108597

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.