Affärsassistent på en internationell marknad 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du arbeta med kundservice i världsklass på en internationell marknad? Till våran kund som är verksam inom träindustrin i Piteå söker vi nu en nyckelperson för deras försäljningsadministration. Tjänsten är ett sommarvikariat.

Som affärsassistent är du kontaktpersonen mot företagets kunder. Du arbetar med hela den administrativa försäljningskedjan från kundprognos till order, leverans och fakturering. I samarbete med deras säljare och produktionsplanerare tar du som affärsassistent ett stort ansvar för att leveransen möter kundens behov och maximerar kundnöjdheten. Vi kommer att tillkännage vilket företaget är längre fram i processen. Företaget är lokaliserat i Piteå. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult.

Din profil

Vi söker dig som lägst har gymnasieutbildning, men gärna universitetsutbildning och ett intresse för marknadsfrågor. Arbetet ställer stora krav på serviceanda och noggrannhet och därför är erfarenhet av kundrelationer, självständigt arbete och säljadministration meriterande. Eftersom vi arbetar i en internationell affärsmiljö söker vi nu dig som har goda språkkunskaper i framförallt engelska, men även andra språk är av intresse. Din personlighet och ditt beteende samspelar med vår kunds kärnvärden: Ansvar, Respekt och Högklassighet. Du som person är positiv, engagerad, noggrann och har lätt för att samverka med andra. Arbetet är förlagt på kontorstid. Intervjuer sker löpande. Sommarvikariatet är under Juni-Augusti.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-03-22
AMS-ID: 7583074

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.