Affärsdriven Konsultchef till Randstad Luleå 19 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Konsultchef

Vi söker en säljande stjärna till vårt Luleå kontor. Vi på Randstad siktar nämligen på att erbjuda människor sina drömjobb, något vi gjort sedan 1960. Det gör ditt jobb som säljande konsultchef extra viktigt. Du har kanske läst HR, försäljning eller ekonomi men vill helst arbeta med försäljning i kombination med HR.

Tillsammans med din tävlingsinstinkt, förmåga att skapa goda kund-/konsultrelationer, sätta laget före jaget så tror vi på konceptet ”människan i centrum” – vi kallar det human forward.

Vi sitter i trevliga lokaler, i centrala Luleå. Vi arbetar alltid i team och tankarna går snabbt till sportvärldens elitlag – man stöttar varandra i vått och torrt, firar sina framgångar tillsammans och man utvecklas varje dag till en ännu bättre konsultchef.

Arbetsbeskrivning

Som konsultchef har du en viktig och säljande roll. Vi brukar säga att 50% av arbetet ska vara bearbetning & träffa nya kunder, 30% kandidat/konsultvård och 20% administration. Det innebär att du arbetar övergripande med såväl nykundsbearbetning som merförsäljning och konsultvård. Så visst är du glad för att lyfta luren och kontakta såväl nya som befintliga kunder?

Ett axplock av dina övriga arbetsuppgifter

• Tillväxt. Som nykundsbearbetning, merförsäljning och relationsbyggande gentemot nya och befintliga kunder (inklusive prissättning, offertering och upprättande av kundavtal).
• Potential. Här har du anställning, uppföljning och avslut av konsulter.
• Kandidathantering. Du letar efter nya stjärnor till uppdrag hos våra kunder.
• Utveckling. Kan vara arbetsmiljöfrågor, medarbetarsamtal, lönesamtal och coachning av konsulter.

Kvalifikationer

För att lyckas i den här rollen så ser vi att du har en eftergymnasial utbildning med 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet inom primärt försäljning men även gärna ifrån personalområdet/konsulthantering. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi ser också att du har tidigare arbetat med försäljning med goda resultat.

Det krävs även B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du positiv, med stort hjärta och intresse för människor. Kanske är det därför du är så framgångsrik inom försäljning? Du är nämligen trygg i vad du, ditt team och konsulter kan erbjuda i form av såväl nytta som värde. På så sätt gör vi skillnad och goda konsult- och kundrelationer kommer på köpet. I dig ser vi den där kollegan som är tävlingsinriktad men saknar vassa armbågar. Du är hellre hjälpsam, entusiasmerande och vågar. Är du dessutom resultatorienterad, strukturerad och vill nå nya höjder? Då kommer du att trivas hos oss.

Det är plus, men inte krav, om du har branscherfarenhet, ett lokalt nätverk och/eller arbetat i liknande branch.

Givetvis delar du våra värderingar – To Know, To Serve, To Trust, Striving for perfection och Simultaneous Promotion of all interest.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Din ansökan:

Sista ansökningsdatum är 23 juni 2019.

För information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Carina Fors på 0725-403866. Ansökan skickar du till HR Talent Manager Susanne Berggren på susanne.berggren@randstad.se [ mailto:susanne.berggren@randstad.se ] som även gärna besvarar frågor om processen.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Randstad Sweden Group AB, Stationsgatan 36, 97232 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Randstad Sweden Group AB, Stationsgatan 36, 97232 Luleå
Senaste dag: 2019-06-23
AMS-ID: 8307904

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.