Affärsinriktad och relationsbyggande serviceledare 29 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Affärsinriktad och relationsbyggande serviceledare  
 
Är du vår nya kollega? 
Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt arbeta för en bättre miljö?
  Du har ett tekniskt intresse och är ansvarsfull, pålitlig och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att ta kontakt med människor samt skapa och underhålla goda och långsiktiga relationer. Som person är du lösningsorienterad och trivs med ett nära samarbete med medarbetarna, chef och kunder.  
 
Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 
Som serviceledare har du en ledande roll på avdelningen. Du leder produktionen enligt avdelningens strategi och med budgeterade mål driver och ansvarar du för projekten. Du ansvarar för att våra uppdrag och projekt genomförs och följs upp regelbundet. Resultatet av ditt arbete ute hos våra kunder ska leda till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.
 
Du kommer vara en del av ett team som består av servicetekniker, fastighetstekniker, koordinatorer och serviceledare och du har avdelningschefen som närmsta chef.  
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter  
  Daglig verksamhetsplanering   Personalansvar   Underhålla och utveckla kundrelationer   Leda, underhålla och följa upp projekt   Ansvara för merförsäljning   Säkerställa en hög beläggningsgrad i produktionen   Säkerställa bra kommunikation och återrapportering på avdelningen  
 
Vem är du? 
Du har antagligen flerårig yrkeserfarenhet från praktiskt arbete med service inom området. Erfarenheter från kyla och/eller styr & regler är meriterande men inte ett krav. Vi tror att du idag arbetar i en liknande roll som serviceledare. Kanske är du servicetekniker som vill anta nya utmaningar och ta nästa steg i din karriär. Vi ser gärna att du erfarenhet av kundansvar och merförsäljning. Det är meriterande med utbildningar eller certifieringar inom områden som energi, projektledning ventilation/rör, kyla eller styr & regler. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
 
Du är en person som är engagerad i ditt arbete och gillar att samarbeta med dina kollegor och medarbetare. Du skapar givande relationer genom att vara lyhörd och förtroendeingivande. Du trivs med ett arbete där den ena dag inte är den andra lik och att du tycker det är roligt när oväntade arbetsuppgifter ibland dyker upp. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt, vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag.
 
 
Vad kan GK erbjuda dig?  
Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Vår ambition är även att utveckla och utbilda vår personal. Du får ett varierande arbete med nya utmaningar   Kompetensutveckling med GK-skolan   Friskvårdsbidrag   Företagshälsovård   Försäkringar vid föräldraledighet, sjukdom och pension Arbetstidsförkortning  
VILJA – vår värdegrund  
Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. Våra värderingar är sammanfattade i VILJA som står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi förväntar oss att alla som arbetar hos oss följer och lever efter dessa värderingar då de är grunden i vår verksamhet.
 
Ansökan 
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på Gunnar Karlsen? Då är du välkommen med din ansökan! Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att gärna kontakta oss!
 
Om Gunnar Karlsen
Gunnar Karlsen är nordens ledande totaltekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Vi arbetar för en bättre miljö¨ genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader och bidrar därmed till betydande energibesparingar och miljövinster.
  Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet. Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo. Huvudmarknader är Norge, Sverige och Danmark.

Antal tjänster

1

Adress

Gunnar Karlsen Sverige AB, bavvägen 23E, 97346 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Gunnar Karlsen Sverige AB, bavvägen 23E, 97346 Luleå
Senaste dag: 2019-03-29
AMS-ID: 8153294

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.