Affärsutvecklare / Managementkonsult till LTU Business AB 16 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi stöttar individer, företag och offentlig sektor i frågor om innovation och tillväxt. Vår portfölj av innovationsledningstjänster har sin tyngdpunkt kring marknadsanalyser och strategier. Vi brinner för att testa idéer mot marknaden och bygga strategier för nya tjänster och produkter.

Vi finns i Norr- och Västerbotten där vi jobbar med individer, företag, Luleå tekniska universitet, forskningsinstitut, kommun och region i en variation av stora och mindre uppdrag. Utanför regionen har vi de senaste åren vuxit kraftigt på uppdrag i europeiska samverkansprojekt. En röd tråd av innovation löper genom allt vi gör.

Vi erbjuder

Som medarbetare i vårt team får du chans att jobba med människor, idéer och organisationer såväl lokalt som internationellt. Vi är ett sammansvetsat team med en stark passion för hur idéer uppstår, omprövas och utvecklas vidare till värdeskapande lösningar. Det är det vi menar med känsla för innovation. Du kommer att få jobba med en bred flora av uppdrag, ibland kopplat till världsledande forskning och etablerad industri, ibland på gräsrotsnivå. Ena dagen kan det gälla något socialt betingat världsförbättrande och nästa dag kan det gälla digitalisering, gruvnäring, energi eller hälso- och sjukvård. Innovation finns överallt.

Har du känsla för innovation och utveckling? Nu stärker vi vårt team med två nya medarbetare och söker dig som vill växa med oss och göra skillnad för våra kunder i regionen, nationellt och internationellt.

Du kommer att få jobba med en bred flora av uppdrag, ibland kopplat till världsledande forskning och etablerad industri, ibland på gräsrotsnivå. Innovation finns överallt.

Vi söker dig som gillar att skapa relationer och att bygga förtroenden. Vi tror att du kan lyssna nyfiket och förstå för att sedan samla information och göra analysen. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknad eller teknik i botten och för dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Kanske har du drivit eget eller jobbat som konsult eller anställd med verksamhetsutveckling, marknadsföring eller tjänste- och produktutveckling? Vi hoppas att du som söker delar vårt intresse för innovation och vill bidra till ett team med en bred mix av utbildningsbakgrunder och yrkeserfarenheter, något som vi gärna breddar.

ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Skellefteå, alternativt Luleå

Tillträde enligt överenskommelse.

SÖK TJÄNSTEN I DAG

I den här rekryteringen samarbetar LTU Business AB med Experis och alla ansökningar görs via experis.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Inger Sundgren, telefon 070-3774891, inger.sundgren@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Antal tjänster

2

Adress

LTU Business AB, 97775, 97775 2580

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: LTU Business AB, 97775, 97775 2580
Senaste dag: 2018-11-19
AMS-ID: 7993349

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.