Airport Officers, säkerhetskontroll och expedition till Kiruna Airport … 17 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.    
             
Kiruna Airport är en Basic Airport. Grundtanken i Basic Airport är att en stor del av personalen har flera kompetenser för att kunna utföra flera av flygplatsens förekommande arbetsuppgifter. Kiruna Airport söker nu ett antal Airport Officers som vill vara med och stärka upp verksamheten under sommaren 2019.   
 
Dina arbetsuppgifter 
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är dels incheckning av passagerare/bagage, finnas tillgänglig för frågor från passagerare, lokalvård, samt arbete i säkerhetskontrollen. 
 
Din profil 
Du har något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna från servicesektorn, och det är meriterade om du erfarenhet av säkerhetsarbete. Du trivs med sociala kontakter och du bemöter människor på ett serviceinriktat sätt. Du är noggrann, ansvarsfull och trivs när arbetstempot är högt. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värdesätter att du är lyhörd för verksamhetens behov, van att ta eget ansvar samt har förmåga att ta initiativ. Du är bra på att planera, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i mötet med människor och ser service som ett naturligt inslag i ditt arbete.  
 
Körkort B är ett krav. Vår flygplats håller öppet i stort sett alla dygnets timmar så du behöver kunna ta dig till och från arbetet på oregelbundna arbetstider. För att vara aktuell för anställning ska du ha möjlighet att genomföra intern utbildning i maj 2019 med efterföljande praktiska arbetspass under en tidsbestämd period.             
 
Vi erbjuder 
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. 
 
Anställning och kontakt 
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html
 
Tjänsterna är tidsbegränsade anställningar juni-augusti med start efter avslutad/godkänd utbildning. Utbildningen startar i maj 2019. Vi erbjuder både heltid- och deltidsanställningar beroende på verksamhetens behov. Arbetet innebär skifttjänstgöring med oregelbunden arbetstid och placeringsorten är Kiruna.  
 
För mer information om tjänsterna kontakta gruppchef Martin Frid på telefon 0767723261 eller mail martin.frid@swedavia.se eller gruppchef Stefan Fjällborg på telefon 070-373 76 75 stefan.fjallborg@swedavia.se
 
Om du vill jobba på Kiruna Airport och kan tänka dig andra arbetsuppgifter än de som anges i denna annons söker vi just nu dessutom personal till andra delar av flygplatsen. Du hittar de annonserna på swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ 
 
Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2019. Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Antal tjänster

10

Adress

Swedavia AB, Kiruna Airport, 10316 Kiruna Airport

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: Swedavia AB, Kiruna Airport, 10316 Kiruna Airport
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8083679

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.