Airport Officers till Kiruna Airport under höst – och vintersäsongen 20 … 14 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Airport Officers till Kiruna Airport under höst- och vintersäsongen 2018/2019  
            
Kiruna Airport är en Basic Airport. Grundtanken i Basic Airport är att en stor del av personalen har flera kompetenser för att kunna utföra flera av flygplatsens förekommande arbetsuppgifter. Kiruna Airport söker nu ett antal Airport Officers som vill vara med och stärka upp verksamheten under vintersäsongen 2018/2019.
 
Dina arbetsuppgifter 
De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara lastning och lossning av bagage och frakt samt snöröjning. På sikt kan det också finnas möjlighet att utbildas till flygplatsbrandman. Initialt kommer du att arbeta inom ramp- och fältverksamheten men på sikt är tanken att du ska kunna arbeta gränsöverskridande i enlighet med Basic Airport.              
 
Din profil 
Du som söker har några års erfarenhet av arbete i en fysiskt krävande miljö, gärna i kombination med hantering av arbetsfordon. Du har god fysik och vana av att arbeta med tunga lyft. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete i servicesektorn med kundbemötande.  
 
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värdesätter att du är lyhörd för verksamhetens behov, van att ta eget ansvar samt har förmåga att ta initiativ. Du är bra på att planera, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i mötet med människor och ser service som ett naturligt inslag i ditt arbete.  
 
Körkort B är ett krav. Det är meriterande om du har C-körkort samt utbildning till brandman. Vår flygplats håller öppet i stort sett alla dygnets timmar så du behöver kunna ta dig till och från arbetet på oregelbundna arbetstider. För att vara aktuell för anställning ska du ha möjlighet att genomföra intern utbildning i september 2018 med efterföljande praktik under en tidsbestämd period.             
 
Vi erbjuder 
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. 
 
Anställning och kontakt 
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här: http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html. Tjänsterna är tidsbegränsade anställningar med start i oktober 2018 och cirka 6 månader framåt, med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder både heltid- och deltidsanställningar beroende på verksamhetens behov. Arbetet innebär skifttjänstgöring med oregelbunden arbetstid och placeringsorten är Kiruna.  
 
För mer information om tjänsterna kontakta Stefan Tennström, Operativ Chef, på telefon: 010-109 46 30 eller via stefan.tennstrom@swedavia.se               
 
 
Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti 2018. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Antal tjänster

6

Adress

Swedavia, Kiruna Airport, 98128 Kiruna Airport

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 6
Län/Ort:
Adress: Swedavia, Kiruna Airport, 98128 Kiruna Airport
Senaste dag: 2018-08-19
AMS-ID: 7821256

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.