Aitik söker en ledare som vill utveckla människor 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Boliden gruvor söker till Aitik en

ledare som vill utveckla människor i världens effektivaste koppardagbrott

Vill du vara med och skapa metaller för framtiden med oss?

Det finns närmare 400 yrkesroller representerade hos Boliden. Oavsett roll och verksamhet genomsyrar våra gemensamma värderingar om hållbar metallproduktion allt vi gör. För närvarande jobbar cirka 5 700 personer hos oss. Vi är ett företag i ständig utveckling och söker ofta nya medarbetare. Är du kommunikativ, prestigelös och trivs på ett företag som hela tiden utvecklas? Samtidigt som du värderar kvalitet och säkerhet i alla led. Då kanske du är en av dem.

Arbetsuppgifter

Som chef för anrikningsverket har du ett brett ansvarsområde med anrikningsverk, sandmagasin och vattenhantering inom din avdelning. Du är också dammdriftsansvarig. Ditt uppdrag är att planera, leda och utveckla arbetet inom dessa områden. Du ansvarar för såväl produktion som underhåll i anrikningsverket, vilket innefattar produktionsflöden och produktionsteknik. Du är den som kontinuerligt skall arbeta med att utveckla medarbetare, organisation och arbetsformer med helhetsperspektiv för både anrikningsverket samt hela Aitik. Ledningsansvaret innebär krav på tydligt fokus på planföljsamhet vad gäller produktionsresultat, ekonomi och investeringar. Boliden arbetar aktivt med hälsa, miljö och säkerhet och du ansvarar för att avdelningen följer rutiner och riktlinjer samt utvecklar och upprätthåller en säker arbetsmiljö för all personal. Utveckling av säkerhetskulturen är ständigt pågående. Avdelningen består av ca 90 medarbetare fördelat på tre sektioner. Tjänsten är direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. Arbetet är förlagt till kontorstid och tjänsten avser en tillsvidareanställning.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, inom produktion, underhåll eller Hälsa, Miljö och Säkerhet. Du har erfarenhet av att ha arbetat inom industri, gärna gruv- eller processindustri. Du har tidigare ledarerfarenhet och av att leda andra chefer. Erfarenhet av att tillsammans med olika grupperingar driva förändrings- och förbättringsarbeten samt organisationsutveckling i enlighet med LEAN är meriterande. Förståelse för processfrågor och erfarenhet av investeringsfrågor är ytterligare meriter.
Vi söker dig som är driven, strukturerad och resultatorienterad och som har förmågan att utveckla organisationen, värderingar och medarbetarskapet. Du förväntas att aktivt och engagerat delta i områdets övergripande ledningsfrågor och ta ett gemensamt ansvar för det arbete som åligger områdets ledningsgrupp. I din ledarroll är det viktigt att du har en naturlig förmåga att se till helheten och prestigelöst kan lyssna på och coacha medarbetare och ledare. Du är en naturlig lagspelare som tydligt kan kommunicera mål för att motivera och möjliggöra bra insatser från medarbetare. Du kommer att ha många interna och externa kontakter varför arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Hans Jönsson, områdeschef, 0970-72 90 11.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 90 69, Peter Karlsson, SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan
Ansökan med CV lämnas via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Jobba hos oss. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Anna Nåman, tfn 0970-72 90 28 eller Kerstin Bergdahl, tfn 0970-72 95 70.

Sista ansökningsdag är 1 juli 2018.
Urval kommer ske fortlöpande, så välkommen in med din ansökan.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.

Antal tjänster

1

Adress

Boliden Mineral AB, Aitikgruvan, , 98292 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan, , 98292 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-07-01
AMS-ID: 0018-337203

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.