Aitikområdet söker Tekniker Komponentreparationer till Kross & Infraktsavde 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Aitikområdet söker Tekniker Komponentreparationer till Kross & Infraktsavdelningen

Arbetsuppgifter

Vi söker en tekniker till vår reparationsverkstad för mekaniskt underhåll av pumpar, växellådor, hydraulcylindrar etc. Förutom att utföra reparationer ingår att utföra felorsaksanalyser (ROA), ombesörja att de utrustningar som inte åtgärdas i egen regi tags hand om av externa företag. I detta ingår bland annat kontakt och uppföljning av vad företagen har vidtagit för åtgärder för de olika utrustningar som skickats externt.
Du kommer även att delta aktivt i vårt driftssäkerhetsarbete med bland annat incidentrapportering och riskbedömningar. Vidare kommer du att tillsammans med verkstadsansvarig att hjälpa till att minimera störningar i vår process-utrustning. I arbetet ingår ansvar för att instruktioner och rutiner upprättas som stödjer den verksamhet som bedrivs. Då den verkstadsansvarig är frånvarande är du ställföreträdande chef.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning heltid med Aitik som stationeringsort.

Utbildning/Erfarenhet
Minst en treårig teknisk yrkesutbildning med inriktning mot industri. Vidare bör du ha någon form av ledarerfarenhet, samt en relevant mångårig erfarenhet från underhålls- och reparationsarbete av pumpar, hydraulik, växellådor etc. Vidare är det viktigt att inneha kunskap inom mätning och analys av vibrationer, att du har dokumenterade kunskaper av linjering av maskinelement, genomgått en SKF- kurs (eller motsvarande) för montage av lager och/eller innehar en utbildning inom hydraulik.
Arbetet kräver dessutom att du kan läsa och tolka instruktionsböcker och ritningar även i engelska språket.

Som person förväntas du vara underhållsorienterad, ordningsam och vara starkt engagerad i olika underhållsrelaterade frågor. Vara analytiskt lagd för kartläggning av fel och orsaker till dessa. Vidare har du en god social förmåga som gör dig till en förebild för verkstaden.

Körkort lägst klass B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av

Verkstadschef Ingemar Lindberg tfn 0970 – 72 90 56
FU Chef tfn 0910 – 77 43 99

Facklig information

Får du av: Cathrin Öderyd (Metall) tfn 0970 – 72 94 32

Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com. Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl 0970-72 95 70.

Senaste ansökningsdatum är 14 april 2019.

Antal tjänster

1

Adress

Boliden Mineral AB, Aitikgruvan, , 98292 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan, , 98292 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2019-04-21
AMS-ID: 0019-186356

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.