Akutläkare – vi behöver dig till Piteå sjukhus! 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: IVAK Piteå sjukhus
Referensnummer: 195839

Om arbetsplatsen

Vi söker dig med stort intresse för akutsjukvård och som vill jobba på en dynamisk arbetsplats tillsammans med oss på IVAK i Piteå. IVAK tillhör organisatoriskt närsjukvården och består av intensivvård, ambulansverksamhet och akutmottagning. Sammanlagt arbetar cirka 80 medarbetare i verksamheten fördelat på akutläkare, ST-läkare, AT-läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Akutläkarna har nyligen fått sin tillhörighet hos oss och vi söker nu förstärkning. På IVAK lägger vi stor vikt vid utbildning, utveckling och värdegrundsarbete i våra patientprocesser. Trivsel på jobbet är en förutsättning för en god omvårdnad.

Vi prioriterar kompetensutveckling där våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper. Vi lägger stor energi på att skapa ett hållbart arbetsliv för den enskilde. Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där varje patient, närstående och medarbetare ska bli hörd, sedd, respekterad och delaktig. Ett förhållningssätt som kombineras med ansvarstagande och hög kompetens.

Arbetsuppgifter

Som specialist i akutsjukvård kommer du att handlägga patienter på mottagningen, du ska även vara en förebild för våra ST-läkare samt mot sjukhuset i övrigt. Du ska handleda läkare på akuten, verka för och delta i att driva akutläkarsatsningen samt bidra till att utveckla arbetet som helhet på akutmottagningen. Du kommer att ha en ledande roll som kommer att utvecklas in i framtidens akuta omhändertagande.

Din bakgrund

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och med fullgjord specialisttjänstgöring inom akutsjukvård. Du har ett gediget intresse av vår specialitet och vill vara med och påverka den framtida utvecklingen av specialiteten inom regionen. Du har en positiv och flexibel inställning, god samarbetsförmåga och vill arbeta i team i en stimulerande och utvecklande miljö på akutmottagningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid eller deltid med tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Vill du veta mer?

Christina Lundqvist, verksamhetschef, 0911-750 14, christina.lundqvist@norrbotten.se
Arne Zingmark, specialist akutsjukvård/handledare 0703095884, arne.zingmark@norrbotten.se
Anna Åström, processledare akutläkarna,  0702766630, anna.c.astrom@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Norrbottens läkarförening, Anne Lijedahl, 070-1713829, anne.liljedahl@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-05-07

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-05-07
AMS-ID: 7660001

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.