Äldreomsorgspedagog 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Socialförvaltningen bedriver lagstyrd verksamhet med stöd av socialtjänstlagen, hälso- och sjukvårdslagen och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Socialförvaltningen ska på demokratins grund främja människors ekonomiska och sociala trygghet, jämlikhet i levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet men också ge en god omsorg, hälso- och sjukvård och service till äldre, personer med funktionsnedsättning och andra som behöver samhällets stöd. Tjänsten som Äldreomsorgspedagog är placerad övergripande inom avdelning för vård- och omsorg.

Arbetsuppgifter

Vi söker en äldreomsorgspedagog till som ska handleda och stödja medarbetare inom vård- och omsorgsboenden. Du ska leda och planera det pedagogiska arbetet med aktiviteter. I arbetet ingår att vidareutveckla och driva arbetet framåt tillsammans med kollega och enhetschefer i verksamheterna.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att vara med och driva utvecklingen framåt. Gällivare kommuns värdegrund samt socialstyrelsens nationella värdegrund för äldre är viktig i vårt arbete

Kvalifikationer

Du har för uppdraget en lämplig eftergymnasial utbildning gärna inom rehabilitering, pedagogik eller beteendevetenskap. Erfarenhet av att arbeta med äldre är meriterande.

Som äldreomsorgspedagog ska du kommunicera på ett tydligt sätt och ha en god förmåga att samarbeta och interagera. En viktig del i arbetet som äldreomsorgspedagog är att vara lyhörd, inspirera och ta initiativ till nya aktiviteter i syfte att ge våra boende en meningsfull vardag.

Vi vill att du ser möjligheter, är öppen för nytänkande och har helhetssyn på verksamheten. Du bör ha förmåga att möta människor samt skapa förtroende, inge trygghet och samarbetsförmåga.

Eftersom vi är en Förvaltningskommun för minoritetsspråk är det meriterande om du behärskar något av minoritetsspråken.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare 100%, Provanställning kan förekomma

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Antal tjänster

1

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2019-08-25
AMS-ID: 8397944

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.