Alent Dynamic AB i Luleå söker programmerare! 14 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Drivs du av att arbeta med tekniska lösningar som gör skillnad? Vill du samtidigt arbeta främjande för miljön samt förändra en bransch med nya innovationer inom virkestorkning? Sök tjänsten som systemutvecklare till Alent Dynamic AB!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker juniora systemutvecklare till Alent Dynamic AB. Företaget har sitt kontor i Luleå och jobbar globalt med innovationer och produkter inom virkestorkning. Teamet består av 9 personer och varav 8 personer är belägna i Luleå där de nu söker förstärkning. Som systemutvecklare har du stöd av erfarna programmerare, som finns nära till hands för handledning. Företaget befinner sig i en expansiv fas, de har en stark framåtanda och söker dig som vill vara del i en spännande framtid.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Alent Dynamic AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och på sikt finns goda möjligheter att bli anställda direkt hos kunden förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare kommer du arbeta med att förvalta befintlig kod samt utveckla Alent Dynamics tilläggstjänster. Företaget växer och för att möta kundernas behov behöver tilläggstjänster utvecklas då kunderna behöver datautbyten från andra system på sågverken.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär som programmerare och vill fortsätta utvecklas ytterligare. Alent Dynamic har ett långsiktigt behov och vi ser därför att även du ser på denna tjänst som långsiktig.

VI SÖKER DIG SOM

* Har utbildning som systemvetare, datavetare eller motsvarande.

* Har kunskaper i .NET

Det är meriterande om du…

* Har kunskaper i Visual Basic

Du måste ha mycket goda kunskaper i antingen svenska eller engelska för att kunna kommunicera internt.

Som person är du problemlösande och brinner för programmering! Du tycker det är kul att utveckla och lösa utmaningar inom system. Du är initiativtagande, vågar be om hjälp samt lyfter nya idéer. Vi ser gärna att du uppskattar kontakten med kund, men det viktigaste är att du att du trivs med programmeringsbiten.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Alent Dynamics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs mer här om Alent Dynamic AB här.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2019-04-05
AMS-ID: 8179619

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.