Allmänspecialist alternativt ST inom allmänmedicin Piteå HC 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Piteå Hälsocentral
Referensnummer: 196728

Om arbetsplatsen

Välkommen att utveckla primärvården

 
Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas i en dynamisk verksamhet där värdegrund, engagemang och nytänkande är en del i verksamhetens kärnvärde. Piteå hälsocentral tillhör Piteå närsjukvård och är en centralt belägen hälsocentral med omkring 9 500 listade medborgare. Här arbetar ett 40-tal anställda med olika kompetenser och erfarenheter från varierande specialiter inom hälso- och sjukvården. Arbetet är omväxlande och vi lägger stor vikt vid ett gott samarbete i en positiv arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter vid hälsocentralen omfattar tillsammans med 6 specialister och 3 ST läkare det breda allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta i nära samarbete med alla professioner vid hälsocentralen genom mottagningsarbete med omväxlande uppgifter. Vid hälsocentralen finns regionens enda digitala lättakut som bemannas av läkare, sjuksköterska och fysioterapeut. Du kommer vidare att beredas möjlighet att handleda eller handledas utifrån din kompetensnivå. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med hälsocentralens ledning

Din bakgrund

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin eller är ST läkare inom allmänmedicin och som har behörighet att verka inom svensk sjukvård och innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Du har ett engagemang och nyfikenhet för primärvård och dess uppdrag, gärna med en grenspecialitet eller särskilt intresse inom området psykisk ohälsa och eller geriatrik. Vi lägger stor vikt vid att du har en god förmåga att vilja utveckla verksamheten och samarbetet såväl inom hälsocentralen som med andra vårdaktörer. Du är trygg i din profession och du har liksom oss ett stort intresse av att skapa goda individrelationer, ge högkvalitativ vård och ett gott bemötande. Som person har du förmåga att lyssna in och ditt engagemang gör att du hanterar omgivningen med ödmjukhet och skapar därigenom förtroende.

Anställningsfakta

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med möjlighet att vara delaktig i en utvecklingsinriktad organisation. En arbetsgivare som tar din arbetsmiljö på allvar och där trygghet och gemenskap på arbetet är en självklarhet.  Vidare erbjuder vi en till personlig kompetensutveckling utifrån dina behov. Tror du att du kommer att trivas hos oss? Välkommen med en ansökan.

Tillsvidare anställning med möjlighet till hel eller deltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?

Kontakta verksamhetschef Ronny Grundström  0911-75850 eller 070-3502608 Ronny.grundstrom@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Ellinor Näsström Isaksson Eleonor.nasstrom-isaksson@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-17

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-02-17
AMS-ID: 8100541

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.