Allmäntandläkare folktandvården Kiruna 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Folktandvården
Referensnummer: 196052

Om arbetsplatsen

Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för visionen ”En frisk mun i alla åldrar”.
Kiruna är landets största kommun till ytan. Gruvnäringen, rymdverksamheten och turismen är de främsta arbetsgivarna. 
I Kiruna får du uppleva allt från Norrsken till Midnattssol, den uråldriga samisk kulturen och en pågående stadsomvandling. Här finns även Sveriges högsta berg och världens största underjordiska järnmalmsgruva.
Folktandvården Norr bedriver verksamhet i kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala. Vid folktandvården i Kiruna finns 19 behandlingsrum samt OPG och lustgasutrustning. Narkostandvård utförs på Gällivare sjukhus. Vi har datajournal och digitalröntgen. Vid folktandvården i Kiruna finns ett tandtekniskt lab.

Arbetsuppgifter

Som allmänspecialist kommer du att ingå i en arbetsgrupp där stor vikt kommer att ligga i hur du själv på bästa sätt kan arbeta och bidra till utveckling och förändring för din patientgrupps bästa.

Din bakgrund

Vi söker dig, legitimerad tandläkare, som är engagerad, positiv, ansvarstagande och med intresse av att utvecklas och arbeta modernt.

Anställningsfakta

Två anställningar på heltid och tillsvidare. Du anställs som tandläkare inom verksamhetsområdet i Folktandvården Norr med för närvarande placering vid folktandvården i Kiruna. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vill du veta mer?

Gunilla Lahti, enhetschef, 0980-736 20
Gunilla.Lahti@Norrbotten.se

Fackliga företrädare

Ulf Ek, NTT
Ulf.Ek@Norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-06-23

Antal tjänster

2

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-06-24
AMS-ID: 7759435

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.